BEACH VOLLEY

Αυτοκτόνησε 22χρονη Ρωσίδα διεθνής του μπιτς βόλεϊ

Αυτοκτόνησε 22χρονη Ρωσίδα διεθνής του μπιτς βόλεϊ

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ρωσικό beach volley λόγω του θανάτου της 22χρονης διεθνούς Ρωσίδας αθλήτριας του τμήματος μπιτς βόλεϊ της Zarechye-Odintsovo, Αρίνα Μιχαηλίνα. Tα προκαταρκτικά στοιχεία του Telegram Baza αναφέρουν πως το κορίτσι αυτοκτόνησε, πέφτοντας στο κενό από τον 16ο όροφο του ξενώνα, όπου διέμενε στη Μόσχα, έπειτα από το χωρισμό με τον νεαρό φίλο της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η προπονήτρια της ομάδας, Natalya Uryadova, στο Gazeta.Ru “την ημέρα της τραγωδίας, την 21η Απριλίου η Μιχαϊλίνα επικοινώνησε με τον φίλο της. Εκείνος έπειτα από όσα διάβασε ή άκουσε ως απάντηση στο τηλέφωνο, διαισθάνθηκε πως η κοπέλα τον αποχαιρετούσε και αμέσως έστειλε ασθενοφόρο για λογαριασμό της κοπέλας του, στον κοιτώνα του Ινστιτούτου Ενέργειας της Μόσχας (MPEI) στα νοτιοανατολικά της Μόσχας”.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου εξέτασε τη Μιχαηλίνα, αλλά, μη βρίσκοντας λόγο ανησυχίας, έφυγε. Στη συνέχεια η νεαρή διεθνής ανέβηκε στον 16ο όροφο και μία ώρα αργότερα βρέθηκε κάτω από τα παράθυρα του ξενώνα. Σύμφωνα με το MK.RU, η παίκτρια του βόλεϊ “βρέθηκε ζωντανή και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Smotrim.ru, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν σημάδια βίαιου θανάτου στο σημείο όπου βρέθηκε η Μιχαϊλίνα.

Η Μιχαηλίνα ήταν πρωταθλήτρια του ρωσικού πρωταθλήματος beach volley K17 ετών (2018) και κάτοχος του ΄χαλκινου μεταλλίου στη Σπαρτακιάδα Μαθητών (2019). Έπαιξε στην εθνική ομάδα νεανίδων της Ρωσίας.

Η Πανρωσική Ομοσπονδία Βόλεϊ (VFV) εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους της Μιχαηλίνα, ενώ ο γενικός γραμματέας τη, Αλεξάντερ Γιαρεμένκο, υποσχέθηκε ότι, εάν χρειαστεί, η Ομοσπονδία θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εκλιπούσης.

Φωτογραφία: Ρωσική Ομοσπονδία Βόλεϊ