BEACH VOLLEY

Agios Nikolaos Finals: Με «μέταλλο» πρωταθλητών στην 4άδα Παπαδημητρίου/Ιωαννίδης

Agios Nikolaos Finals: Με «μέταλλο» πρωταθλητών στην 4άδα Παπαδημητρίου/Ιωαννίδης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Άγιος Νικόλαος: Ηλίας Παπαϊωάννου

Στις 4 κορυφαίες ομάδες των Τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο συμπαίκτης του Πάνος Ιωαννίδης, καθώς σε ένα ματς διαφήμιση στην “Πλάζ της Άμμου” κέρδισαν με επική ανατροπή 2-1 σετ τους Ντάλλα/Χατζηνικολάου και έδειξαν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα περσινά τους κεκτημένα.

Η εμπειρία του πεντάκις κάτοχος του τίτλου “Τεό” και το ταλέντο του ενθουσιώδους Ιωαννίδη έκαναν  διαφορά στο μεγάλο ντέρμπι του ταμπλό των ανδρών, το θέαμα του οποίου απόλαυσαν οι φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στην γραφική Μαρίνα. Στο α’ σετ η ομάδα του Σταύρου Ντάλλα και του Δημήτρη Χατζηνικολάου, αν και έχανε με 13-16, κατάφερε έστω και στις λεπτομέρειες να προηγηθεί με 24-22  1-0, ενώ μετά από ένα εξαιρετικό β σετ, έφτασαν δις σε ματς μπολ.

Ωστόσο η ομάδα των “Τεό” και του Πάνου έδειξε στα κρίσιμα σημεία το “μέταλλο” πρωταθλητών που απαιτούνταν και αφού ισοφάρισαν δύσκολα 1-1 με το ίδιο σκορ, 24-22 κατάφεραν στο 3ο σετ μετά το 7-7 και 14-13, από 14-11 να “λυγίσουν” την αντίσταση των σκληροτράχηλων αντιπάλων τους και με μία σπουδαία ανατροπή να περάσουν στους αυριανούς ημιτελικούς. Εκει, όπου περιέμεναν από νωρίτερα οι Στέλιος Τζιουμάκας και Αντιόλ Κόλα να μάθουν τους επόμενους αντιπάλους τους.

“Έγινε ένα καλό παιχνίδι καθώς κρίθηκαν όλα τα σετ στον πόντο” δήλωσε εξουθενωμένος από την υπερπροσπάθεια στο Volleyplanet.gr ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, την ώρα που ο συμπαίκτης του πήγαινε για μία βουτιά ανακούφισης στη θάλασσα. “Με τα παιδιά έχουμε παίξει πάρα πολλά ται μπρέικ, σήμερα κερδίσαμε εμείς, αν και πιστεύω ότι στην δεύτερη ευκαιρία που έχουν θα περάσουν στα ημιτελικά. Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε τους αντιπάλους μας στην επόμενη φάση και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Από την πλευρά των ηττημένων ο περσινός φιναλίστ του Αγίου Νικολάου, Σταύρος Ντάλλας, που παρά την πολύ καλή του εμφάνιση δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, δήλωσε τα εξής: “Ένα ακόμη παιχνίδι στα ίσα… Με τα παιδιά έχουμε παίξει 4 φορές και έχουμε πάει ισάριθμες φορές σε ται μπρέικ. Σήμερα κέρδισε η πιο τυχερή ομάδα εμείς θα τα δώσουμε όλα στο βραδινό ματς για να περάσουμε στην 4άδα”.