BEACH VOLLEY

Agios Nikolaos Finals: Τριανταφυλλίδη/Μάτιου η πρώτη ομάδα της 4άδας

Agios Nikolaos Finals: Τριανταφυλλίδη/Μάτιου η πρώτη ομάδα της 4άδας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Άγιος Νικόλαος: Ηλίας Παπαϊωάννου

Με όμορφο θέαμα και συναρπαστικές μονομαχίες στην “Πλαζ της Άμμου” άνοιξε σήμερα στον Άγιο Νικόλαο η αυλαία της 2ης μέρας των τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου παρά την πρεμιέρα του ταμπλό των ανδρών, οι Τριανταφυλλίδη/Μάτου “έκλεψαν την παράσταση” νικώντας με 2-0 σετ τις  Καραγκούνη/Χριστοδούλου στο ντέρμπι γυναικών και “σφράγισε” την πρόκρισή της στα ημιτελικά της Κυριακής.

Οι νικήτριες της Πλατείας Αριστοτέλους Λίζα Τριανταφυλλίδη και Διονυσία Ματίου, έδειξαν μετά τον θρίαμβο στο Open Των Χανίων,  επί των πρωτοπόρων της κατάταξης, πως η κρητική άμμος τους πάει πολύ!

Στο ματς του Α’ ομίλου, που χάριζε το πρώτο εισιτήριο της διοργάνωσης για 4άδα (με την ηττημένη ομάδα να πηγαίνει στα προημιτελικά και να έχει μία ακόμη ευκαιρία για να περάσει στα ημιτελικά) οι Μάτιου/Τριανταφυλλίδη κατέκτησαν εύκολα το α’ σετ με 21-14. Στο β’ σετ οι Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδουλίδου, μπήκαν αποφασισμένες να χαρίσουν στους θεατές το 1ο ται μπρέικ στη φετινή διοργάνωση καθώς πήραν προβάδισμα 12-9. Ωστόσο οι αντίπαλές τους είχαν άλλη γνώμη και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν τελικά με 2-0 (21-14, 21-18) στην 4άδα πετυχαίνοντας τον αρχικό τους στόχο.

“Θέλαμε να κάνουμε δύο καλά ματς και να περάσουμε στα ημιτελικά. Το α’ σετ πήγε πολύ καλά, στο β’ ξεκινήσαμε λίγο διστακτικά, αλλά τελικά πετύχαμε το στόχο μας και πάμε τώρα για το επόμενο” δήλωσε στο Volleryplanet η πρωταθλήτρια από την Κατερίνη, Διονυσία Μάτιου, ενώ η συμπαίκτριά της, Λίζα Τριανταφυλλίδη, δήλωσε: “Με το που ήρθαμε στον Άγιο Νικόλαο είπαμε να παίξουμε ελεύθερα, να το χαρούμε χωρίς να μας νοιάζει τίποτα, καταφέραμε να μπούμε 4άδα και περιμένουμε τα καλύτερα στη συνέχεια . Οι Καραγκούνη/Χριστοδούλου είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ έμπειρες, απέναντί τους έχουμε νίκες και ήττες και είναι μια  ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή.”

Μετά λοιπόν τον τελικό των Χανιών οι Τριανταφυλλίδη/Ματίου, κέρδισαν και στο Λασίθι τις Καραγκούνη/ Χριστοδούλου και αν και “ξενομερίτισσες” στο νησί, δήλωσαν ότι νιώθουν πολύ οικεία στον Άγιο Νικόλαο, αφού σε μια γωνιά της γραφικής Μαρίνας,  η ομάδα έχει το δικό της “fan club”.

“Φέτος πραγματικά έχω πάρα πολλούς δικούς μου εδώ! Ο αδελφός μου μου έκανε έκπληξη και ήρθε από τις ΗΠΑ για να με δει, ήρθε η μαμά μου για πρώτη φορά στην Κρήτη, έχουν έρθει οι φίλες μου οι κολλητές μου και γενικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, αφού σε σχέση με άλλα φετινά τουρνουά, έχουμε πάρα πολλούς δικούς μας fans και αισθάνομαι πως παίζω εντός έδρας” δήλωσε η Λίζα που μαζί με την πρόκριση κέρδισε ένα “γλυκό” φιλί και μια ανεκτίμητη αγκαλιά από τον άρτι αφιχθέντα εξ Αμερικής αδελφό της, Σταύρο.

Από την πλευρά της η Διονυσία, δεν έδειξε να αισθάνεται… μοναξιές, αφού οι “φίλες της Λίζας είναι και δικές μου φίλες”!