BEACH VOLLEY

AGIOS NIKOLAOS FINALS : Με τρεις ομάδες συμπληρώθηκαν τα ταμπλό

AGIOS NIKOLAOS FINALS : Με τρεις ομάδες συμπληρώθηκαν τα ταμπλό

Στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, όπου την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις  13.00 θα πραγματοποιηθεί  η επίσημη συνέντευξη Τύπου του AGIOS NIKOLAOS FINALS, θα δοθεί το εναρκτήριο… σερβίς του τουρνουά που θα στέψουν στην Κρήτη τους φετινούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Πανελληνίου σιρκουί Μasters.

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στις γυναίκες είναι ασφαλώς οι δυο Εθνικές μας ομάδες Αρβανίτη/Καραγκούνη, Μαναβή /Τσοπούλου, σε αντίθεση με τους άνδρες όπου εκεί προβλέπεται φοβερός ανταγωνισμός, καθώς μετά τα πρόσφατα προκριματικά στο Μαρούσι, το ταμπλό συμληρώθηκε με άλλες δύο αξιόμαχες ομάδες.

Ο Γιώργος Καντιώτης με τον Νίκο Ντόντη και οι Ανέστης Δημητριάδης/Κώστας Κογκαλίδης πήραν τα δύο εισιτήρια για το τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

kantiotis_ntontis

Καντιώτης και Ντόντης, στο παιχνίδι που τους έδωσε την πρόκριση επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-14) σετ του Αλέξη Μεσσάλα και του Κώστα Στάικου. Στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών στο Μαρούσι, οι Δημητριάδης/Κογκαλίδης νίκησαν τους Γεωργακόπουλο/Κόλα με 2-0 (21-19, 21-11) σετ για να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για το AGIOS NIKOLAOS FINALS.

Το ταμπλό των ανδρών του AGIOS NIKOLAOS MASTER FINALS

Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου
Γιώργος Μιχελάκης/Βασίλης Μούχλιας
Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου
Παναγιώτης Ιωαννίδης/Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Ιάσονας Κανέλλος/Δημήτρης Χατζηνικολάου
Άγγελος Μανδηλάρης/Βασίλης Μανδηλάρης
Γιώργος Καντιώτης/Νίκος Ντόντης
Ανέστης Δημητριάδης/Κωνσταντίνος Κογκαλίδης

Στις γυναίκες αντίστοιχα η Μαρία Κλέπκου με την Έλενα Μπάκα πήραν το ένα και μοναδικό εισιτήριο από τα προκριματικά των γυναικών για το τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο.

mpaka_klepkou

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ Κ22 στο τελευταίο της παιχνίδι στα προκριματικά που έγιναν στο Μαρούσι επικράτησαν των Πέρσα Σακελλαρίδη/Λίζα Τριανταφυλλίδη με 2-0 (21-10, 21-16) σετ μετά από 31 λεπτά αγώνα και έκλεισαν θέση για το κυρίως ταμπλό του AGIOS NIKOLAOS FINALS.

Το ταμπλό των γυναικών του AGIOS NIKOLAOS MASTER FINALS

Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού
Διονυσία Μάτιου/Φαμπιόλα Τερζίου
Έφη Μυρίλλα/Λήδα Σαριδάκη
Δήμητρα Καραγκούνη/Παρασκευή Κουρτίδου
Άννα Κουμβάκη/Χριστίνα Πασιαλή
Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου
Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη
Μαρία Κλέπκου/Έλενα Μπάκα