ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αήττητη η Γαλήνη, τρίποντο για Ομόνοια

Αήττητη η Γαλήνη, τρίποντο για Ομόνοια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη του Πάσχα, 15 Απριλίου, η δεύτερη αγωνιστική των play off αγώνων του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ, για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η Ομόνοια πήρε τους τρεις πρώτους της βαθμούς επικρατώντας με σχετική ευκολία του Ποσειδώνα Καλαμάτας με 3-0 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου. Στο άλλο παιχνίδι η Γαλήνη επικράτησε 3-1 του ΑΟ Ακράτας διατηρώντας το απόλυτο των νικών σε αυτή τη σειρά των αγώνων.

Τα κορίτσια της Ομόνοιας έδειξαν βελτιωμένες σε όλους τους τομείς σε σχέση με την πρεμιέρα, επέβαλαν το δικό τους παιχνίδι και έφτασαν στη νίκη με 3-0 σετ απέναντι στην πολύ νεανική ομάδα της Καλαμάτας. Να σημειωθεί πως ο Ποσειδώνας αγωνιζόταν με κορίτσια στο σύνολό τους κάτω των 19 ετών, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έδειξαν σοβαρότητα και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής ο ΑΟ Ακράτας αιφνιδίασε τη Γαλήνη κατακτώντας το πρώτο σετ, όμως η ομάδα της Πάτρας έδειξε χαρακτήρα και πήρε τα τρία επόμενα κάνοντας το 3-1 οδηγώντας τη βαθμολογία με έξι βαθμούς.

Η τρίτη αγωνιστική θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις συμμετέχουσες στα play off ομάδες αφού καλούνται να παίξουν αυτή την Κυριακή 19 Απριλίου, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Η Ακράτα θα υποδεχτεί την Ομόνοια ενώ ο Ποσειδώνας θα παίξει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Γαλήνη.

Η Βαθμολογία στα play off ανόδου για τη Β’ Εθνική κατηγορία μετά από δύο αγώνες είναι:

Ομάδα Βαθμοί (Σετ)
1. Γαλήνη Πάτρας 6 (6-2)
2. Ομόνοια Ναυπάκτου 3 (4-3)
3. Ποσειδώνας Καλαμάτας 2 (3-5)
4. ΑΟ Ακράτας 1 (3-6)