Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ακόμα ένα ντέρμπι στο «απόρθητο» Ζηρίνειο

Ακόμα ένα ντέρμπι στο «απόρθητο» Ζηρίνειο
O ΑΟΠ Κηφισιάς φιλοξενεί το Εθνικό (5/12, 19.00)  στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» με στόχο να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της απέναντι στην ομάδα του Έβρου που παραμένει πάντα αξιόμαχος αντίπαλος.
Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Νικολάκης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το «Ζηρίνειο»: «Μετά την καλή εμφάνιση που κάναμε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Να γεμίσει το γήπεδο, αν είναι δυνατό, και να μας βοηθήσει» ενώ ο κόουτς της ομάδας των βορείων προαστίων, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς για την ομάδα μου. Ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια έχει υψηλούς στόχους.  Και φέτος παρουσιάζει ψηλή και δυνατή ομάδα στο φιλέ. Καθώς το ματς είναι σημαντικό και γι αυτόν προβλέπεται να γίνει ντέρμπι. Η ομάδα μου προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μείνει σε αυτή. Αν δεν διαχειριστούμε σωστά ένα τέτοιο αποτέλεσμα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε σε παγίδα. Γι αυτό χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».
Να συνεχίσει νικηφόρα
Από το στρατόπεδο του Εθνικού, ο πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Μας προβληματίζει η καλή εμφάνιση της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά δείχνει πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Θα περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ δύσκολο διότι ο αντίπαλος μας έχει και καλή ψυχολογία. Υπάρχει κούραση στην ομάδα αλλά ο προπονητής μας μοιράζει τα παιχνίδια και έτσι μπορούμε και διαχειριζόμαστε καλύτερο τα πολλά ματς. Και εμείς έχουμε πάρει πάνω μας μετά τις νίκες με την Παναχαϊκή και την Πριέβιτζα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη και μπορούμε να την πάρουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουμε και καλή παράδοση».