Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άκουσαν τα… ίδια

Άκουσαν τα… ίδια

Η παρουσία του αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής Γιώργου Κατσαδήμα στην προπόνηση της Τετάρτης μπορεί να έφερε κάποια σημάδια ζωής στον πλανήτη ΑΕΚ, ωστόσο η αμφιβολία και η αβεβαιότητα από πλευράς παικτών εξακολουθεί να υπάρχει κάνοντας δύσκολο το μέλλον της ομάδας…

Το πολυπόθητο Φως στο τούνελ της αβεβαιότητας αρχίζει να αχνοφαίνεται στην ΑΕΚ καθώς η παρουσία του Γιώργο Κατσαδήμα στην προπόνηση της Τρίτης και η ομιλία του ξάφνιασε τους περισσότερους που είχαν να δούνε αρκετές ημέρες κάποιον παράγοντα της ομάδας.

Η παρουσία ωστόσο του αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής δεν έκανε και σοφότερους τους παίκτες αφού αυτά που ανέφερε ήταν λίγο πολύ γνωστά σε όλους και δεν φρόντισε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες και συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο Γιώργος Κατσαδήμας μίλησε στους παίκτες της Ένωσης και προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού αυτό θα πρέπει να γίνει εμπράκτως και μ συγκεκριμένο πλάνο που λίγο πολύ γνωρίζουν οι πάντες.

Όπως  τόνισε ο Γιώργος Κατσαδήμας οι Μακρής και Καμαρίκος αποτελούν παρελθόν από το τμήμα (κάτι που είχε ξεκαθαρίσει ο πρώτος από την συνέντευξη τύπου που είχε δώσει προ ημερών), ενώ έγινε αναφορά και για την μείωση του μπάτζετ που αναμένεται να γίνει από την διοίκηση.

Την ίδια ώρα ο παράγοντας της Ερασιτεχνικής ανέφερε πως όσοι επιθυμούν να φύγουν είναι ελεύθεροι να το κάνουν, ενώ κάτι χειροπιαστό και συγκεκριμένο θα ειπωθεί τις επόμενες ημέρες όταν και θα ξανασυναντηθεί με τους παίκτες.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή ο Γιώργος Κατσαδήμας δήλωσε πως η διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον Χόρχε Ελγκέτα, ενώ προς το παρόν λύθηκε και το θέμα του ξενοδοχείου όπου μένουν αθλητές της ομάδας έπειτα από την δεύτερη διαμαρτυρία του επιχειρηματία που ζητά να του καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Η κατάσταση παραμένει ρευστή, αρκετοί παίκτες είναι στα όρια τους και αυτό σε συνδυασμό με την μείωση του μπάτζετ και των περικοπών ύψους 50% που έχει προαναγγελθεί αφήνει ορατό το ενδεχόμενο να απογυμνωθεί το  ρόστερ της ομάδας με απρόβλεπτες συνέπειες στο αγωνιστικό κομμάτι.