Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αλλάζει τα «πράσινα» ο Χανδρινός από το Μίλωνα στον Παναθηναϊκό

Αλλάζει τα «πράσινα» ο Χανδρινός από το Μίλωνα στον Παναθηναϊκό

Από τα «πράσινα» του Μίλωνα στα «πράσινα» του Παναθηναϊκού ντύνεται ενόψει της νέας σεζόν ο διεθνής λίμπερο Άρης Χανδρινός που όπως και η ομάδα του είχε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά.

Ο κόουτς του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δεν ήταν τυχαίο που ανέφερε μετά την λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Εξάλλου η σεζόν για το Μίλωνα έκλεισε το Σάββατο το βράδυ και έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο. Μια από τις αλλαγές στο ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών είναι η θέση του λίμπερο Άρη Χανδρινού.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος ταλαντούχος λίμπερο ήταν μια από τις πρώτες κινήσεις του Παναθηναϊκού με στόχο την ενίσχυση μιας νευραλγικής θέσης στο ρόστερ της σεζόν 2024-25. Μια μεταγραφή με προοπτική καθώς ο Καλαματιανός άσος αποτελεί -και καθόλου άδικα βάσει των εμφανίσεών του- ένα από τα κορυφαία λίμπερο αυτή τη στιγμή στη Volleyleague.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σημειώνοντας: “Κλείνοντας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ βαθιά ευγνώμων για το ιστορικό αυτό ταξίδι της φετινής χρόνιας με τον Μίλωνα. Ξεκίνησε από την πορεία μας μέχρι τα προημιτελικά του Cev cup, με τα playoffs του πρωταθλήματος και έκλεισε με τον τελικό του final four του κυπέλλου. Μια μαγική χρονιά γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου για μια ζωή. Μια ομάδα που ειχα την τιμή να είμαι μέλος, που με πίστεψε και με στήριξε. Στους φίλαθλους του Μίλωνα, στον σύλλογο, στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου, στον κάθε ένα ξεχωριστά είναι μεγάλο ευχαριστώ”!

Κλείνοντας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ βαθιά ευγνώμων για το ιστορικό αυτό ταξίδι της φετινής χρόνιας με…Δημοσιεύτηκε από Aris Chandrinos στις Δευτέρα 1 Απριλίου 2024