BEACH VOLLEY

Η άμμος «βάφτηκε» κόκκινη – Πυροβολήθηκαν ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ

Η άμμος «βάφτηκε» κόκκινη  – Πυροβολήθηκαν ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ

Δύο αδέλφια, οι Agustín και Arnaldo Andrés Rojas Bogado, 41και 37 ετών, αντίστοιχα, πυροβολήθηκαν ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ το βράδυ της περασμένης Τρίτης στα σύνορα μεταξύ Παραγουάης και Mato Grosso do Sul, στη νοτιοδυτική Βραζιλία.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα αδέρφια, που έχουν υπηκοότητας Παραγουάης  έπαιζαν βόλεϊ με φίλους στο γήπεδο της γειτονιάς Cidade Nova, όταν ένας ένοπλος άνδρας τους πλησίασε και τους πυροβόλησε αρκετές φορές.

Ο Agustín υπέστη σοβαρότερους τραυματισμούς και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην πρωτεύουσα Asunción. Ο Άρναλντο, από την άλλη πλευρά, παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο της Κουρουγουάτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο αδέλφια έχουν στο παρελθόν καταδικαστεί για διάφορα ποινικά αδικήματα και πολλές κλοπές.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές ο δράστης των πυροβολισμών, ο οποίος μετά την πράξη του έφυγε με αυτοκίνητο, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένα δέκα τετράγωνα πιο κάτω από τον τόπο της επίθεσης, είναι ο Miguel Ángel Espínola, ένας άλλος Παραγουανός, με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο. Λόγω του ιστορικού του δράστη και των θυμάτων, η αστυνομία υποπτεύεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Photo: Ultima Hora – Πηγή: CAMPO GRANDE NEWS