ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αναδιοργάνωση Ακαδημιών και γυναικών στον ΟΦΗ

Αναδιοργάνωση Ακαδημιών και γυναικών στον ΟΦΗ

Έχοντας στόχο την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών αλλά και της γυναικείας ομάδας, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, συμφώνησε με τον τεχνικό Νίκο Προύφα ο οποίος πλέον αναλαμβάνει «εν λευκό» όλα τα τμήματα της ομάδας, αλλά και των γυναικών.

Την ευθύνη για την αναβάθμιση της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ και την λειτουργία της στα πρότυπα της ανδρικής, αλλά και την οργάνωση των Ακαδημιών σε υψηλό επίπεδο προκειμένου αυτές να αναδείξουν αθλητές από την Κρήτη τα επόμενα χρόνια αναλαμβάνει ο Νίκος Προύφας.

Η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε τον Θεσσαλό προπονητή ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε «χαίρομαι πολύ, που ξεκινάει η συνεργασία με την ομάδα του ΟΦΗ, ένα ιστορικό σωματείο. Δέχθηκα την πρόκληση-πρόσκληση απο τον ΟΦΗ, ώστε να κάνουμε και το γυναικείο τμήμα, αντάξιο της ιστορίας του και του ονόματος του ΟΦΗ».

Όσο για τους στόχους που έχει θέσει με την διοίκηση της ομάδας, ανέφερε ότι «οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να κάνουμε ένα δυνατό γυναικείο τμήμα, να ανέβουμε κατηγορία σε πρώτη φάση και σιγά-σιγά τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά και να παράγουμε ταυτόχρονα αθλήτριες, από την Κρήτη, που πιστεύουμε ότι μπορούν, να ανταπεξέλθουν στις υψηλές μας, προσδοκίες. Σιγά-σιγά να γίνουμε πόλος έλξης για αθλήτριες απο όλη την Ελλάδα. Θα γίνει αναδιάρθρωση και θα αναλάβω όλα τα τμήματα. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε ακαδημίες σε κάθε περιοχή του Ηρακλείου. Ώστε να φέρουμε παιδιά κοντά στον ΟΦΗ».

Ζλατιλίδης: «Ο καλύτερος προπονητής στην Κρήτη»

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για την συνεργασία με τον κ. Προύφα, ότι «ωρίμασαν οι συνθήκες και πρέπει σιγά-σιγά ο οργανισμός του βόλεϊ του ΟΦΗ, να προσπαθήσει να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδο ακαδημιών και σε επίπεδο γυναικείου βόλεϊ. Θα προσπαθήσουμε, όπως κάναμε και στο ανδρικό,  να δημιουργήσουμε  κάτι ανάλογο και στη γυναικεία ομάδα. Φέραμε στην ομάδα μας τον κύριο Προύφα. Αξιολογήσαμε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να δεχθεί τέτοιους ανθρώπους, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Η Αντωνία Γεωργοπούλου, αναλαμβάνει έφορος στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ και όπως ανέφερε «θέλουμε να οργανώσουμε τα τμήματα και να βγάλουμε παιδιά από τον τόπο μας, που θα παίξουν στην υψηλή κατηγορία. Ένα βήμα τη φορά. Ξεκινάμε φέτος και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Τέλος η προπονήτρια υποδομών Αθηνά Γεωργοπούλου, τόνισε με τη σειρά της, ότι  «ο στόχος είναι σε λίγα χρόνια να υπάρξουν παιδιά από τις ακαδημίες που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στο γυναικείο τμήμα».