A2

Ανακοίνωσε Μπόκη ο Ασκληπιός Τρικάλων

Ανακοίνωσε Μπόκη ο Ασκληπιός Τρικάλων

Την απόκτηση της Κοραλίας Μποκή ανακοίνωσε ο Ασκληπιός Τρικάλων που με την προσθήκη της έμπειρης κεντρικής αισιοδοξεί για τη νέα χρονιά στην A2…

Μια έμπειρη αθλήτρια, με παραστάσεις στην Preleague απέκτησε ο Ασκληπιός Τρικάλων που ενισχύεται εν όψει της συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα. 

Η Κοραλία Μποκή έπειτα απο αρκετά χρόνια παρουσίας στα Βριλήσσια, απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκηση του Ασκληπιού Τρικάλων και θα είναι στις επιλογές του Γιάννη Τσαϊρέλη που δημιουργεί ένα δυνατό σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα χρονιά. 

Σε δηλώσεις της η Μποκή στο site της ομάδας, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ασκληπιού για την εγκαρδιότητα και την εμπιστοσύνη. Αποχωρίζομαι τον Φ.Ο. Βριλησσίων, που για μένα όλα αυτά τα χρόνια είναι οικογένεια, ωστόσο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Ασκληπιού και να συνεισφέρω στην επίτευξη των φετινών της στόχων.
Μετά την απότομη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος, ανυπομονώ να γυρίσω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό κι εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση του Ασκληπιού

Στον Ασκληπιό θα βρίσκεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Κοραλία Μποκή που προέρχεται απ την ομάδα του Φ.Ο Βριλησσίων.

Η με 1,94 ύψος Κεντρικός ξεκίνησε το volley το 2012 συμμετέχοντας σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας. Τα τελευταία τρία χρόνια μέχρι και φέτος αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας των γυναικών του ΦΟ Βριλησσίων στην Pre League γυναικών.

Το ΔΣ του Ασκληπιού ευχαριστεί την ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων για την παραχώρηση της αθλήτριας και εύχεται στην ομάδα υγεία και Καλή αγωνιστική χρονιά

Το Δ.Σ και η οικογένεια του Ασκληπιού Καλωσορίζουν την Κοραλία στην ομάδα και της εύχεται Υγεία και Καλή αγωνιστική χρονιά.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...