Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Γενιτσαρίδη η Σαντορίνη

Ανακοίνωσε Γενιτσαρίδη η Σαντορίνη

Την επιστροφή της Μαρίας Γενιτσαρίδη στην Ελλάδα όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Volleyplanet ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας που ενισχύει με εξαιρετικές κινήσεις το φετινό του ρόστερ και δείχνει τις προθέσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι φίλοι του Volleyplanet ήταν πλήρως ενημερωμένοι από την Τετάρτη για τον επαναπατρισμό της Μαρίας Γενιτσαρίδη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας και σήμερα η διοίκηση της ομάδας των Κυκλάδων ανακοίνωσε και τυπικά την μεταγραφή της νεαρής ακραίας.

Η Μαρία Γενιτσαρίδη στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Σαντορίνης τόνισε «Είμαι χαρούμενη που επιστέφω στην Ελλάδα μετα από τέσσερα χρόνια παραμονής μου στην Αμερική και συμμέτοχης μου στο Αμερικανικο πρωτάθλημα με την ομάδα των Pittsburgh Panthers.

Είμαι ευτυχής που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα της Σαντορίνης την σεζόν 2017-2018.  O A.O Θήρας έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, και οι στόχοι για τη φετινή χρονιά θα είναι ακόμα υψηλότεροι.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σαντορίνης που με εμπιστευθήκαν και είμαι σίγουρη πως με ομαδική προσπάθεια και συνεργασία θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Το ΔΣ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Γενιτσαρίδη Μαρία.

Η Μαρία αγωνίζεται σαν ακραία και παραχωρήθηκε στην ομάδα μας από την Άθλεση Ηρακλείου με υποσχετική ενός έτους. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ και της ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες. Ευχαριστούμε δε πολύ  τον σύλλογο  Άθλεση Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία και παραχώρηση της αθλήτριας για τη σεζόν 2017-2018.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ημερομηνία Γεννήσεως  03/06/1994

Ύψος:               185cm

Θέση:     Ακραία

Προηγούμενες ομάδες

2013-2017 Pittsburgh Panthers

2012-2013 Ένωση Βύρωνα

2007-2012 Άθλεση Ηρακλείου

Εθνική Ελλάδας

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!