ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ανακοίνωσε Παπατσιμούλη ο Αίολος Κατερίνης

Ανακοίνωσε Παπατσιμούλη ο Αίολος Κατερίνης

Τη μεταγραφή του κεντρικού, ύψους 1.93, Άκη Παπατσιμούλη ανακοίνωσε ο Αίολος Κατερίνης, όπου αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη του συλλόγου, με το βασικό στόχο της ομάδας να είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Πετοσφαίρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αίολου Κατερίνης τον Άκη Παπατσιμούλη με ύψος 1.93 στην θέση του κεντρικού και κλείνουμε για φέτος τον κύκλο των μεταγραφών αισιοδοξώντας και προσβλέποντας για άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Πετοσφαίρισης (ΣΠΑ Καρδίτσας –Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Αρχέλαος, Πιερικός).

Μια αθλητική χρονιά που ξεκίνησε με όρεξη και μεράκι μετά το lockdown του Μαρτίου. Με μια ενθουσιώδη προσδοκία για την νέα αθλητική χρονιά που δυστυχώς ανακόπηκε από τα νέα περιοριστικά μέτρα.

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο αθλητισμός είναι παιδεία και πολιτισμός και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, όσο και να μας πληγώνει η διακοπή του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα νέα μέτρα.

Πάλι θα ξαναβρεθούμε στα γήπεδα και στα γυμναστήρια που τόσο αγαπάμε. Τίποτα δεν τελείωσε και τίποτα δεν σταμάτησε. Λίγη υπομονή και πάλι θα ξανασυναντηθούμε.

Η Πρόεδρος του ΑΠΣΚ Αίολος
Βαρυτιμίδου Νόπη