PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Σαρακατσάνη, ανανέωσε με Γκούρι ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Σαρακατσάνη, ανανέωσε με Γκούρι ο Πανιώνιος

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Πανιώνιο ξεκίνησε, με την ομαδα της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει την συνεργασία του με την Σαρακατσάνη, ενώ παραλληλα ανανέωσε με την Γκούρι.

Μια μεταγραφη και μια ανανέωση ηταν τα δυο πρωτα χτυπήματα του Πανιωνίου στο μεταγραφικό παζάρι. Οι “κυανέρυθροι” της Νεας Σμύρνης ήρθαν σε συμφωνία με τη νεαρη ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη, ενώ λιγο μετα η διοικηση έδωσε τα χερια και με την Γκούρι.

Η Θεοδώρα στις πρώτες δηλώσεις της στο panionios.gr «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξαναπαίξω στο πρωτάθλημα της Pre League και θα έχω την ευκαιρία και την τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του Πανιωνίου την χρονιά που ο Σύλλογος κλείνει τα 130 χρόνια του.

Υπήρξα και στο παρελθόν μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Συλλόγου και θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Απο την πλευράτης η Μπιάνκα Γκούρι δήλωσε στο panionios.gr «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεργαστώ για άλλη μια χρόνια με την ομάδα του Πανιωνίου. Εύχομαι να είναι μια χρονιά με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.!!»

Η ανακοίνωση για την Σαρακατσάνη

Το τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την 21χρονη ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.

Η Θεοδώρα γεννήθηκε το 1999 και έχει ύψος 1.82 ενώ στον Ιστορικό έρχεται για δεύτερη φορά αφού έχει ξαναφορέσει τα κυανέρυθρα την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου και έχει αγωνιστεί στον ΑΠΣ Αλίμου, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Αιγάλεω και Αργυρούπολη.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...