ΔΙΕΘΝΗ

Ανανέωσε και βλέπει… αστεράκια (φωτό)!

Ανανέωσε και βλέπει… αστεράκια (φωτό)!

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και τη 2η θέση στη Bundesliga ο Έλληνας προπονητής Γιάννης Αθανασόπουλος συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο της Στουτγκάρδης και σύμφωνα με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Volleyplanet ετοιμάζεται να… κουνήσει σεντόνι!

allianz_mtv_stuttgart_papafotiou_athanasopoulos

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν, μετά την άκρως τιμητική πρόταση της διοίκησης της Allianz MTV Stuttgart, είπε το «ναι» και ανανέωσε τη συνεργασία του με γερμανική ομάδα για μια ακόμη χρονιά θα συνεργάζεται με τον Ισπανό προπονητή, Ερνάντεζ. Τις προσεχείς εξάλλου ημέρες ενδέχεται να συζητηθεί και το θέμα της ανανέωσης ή όχι της διεθνούς άσου, Αθηνάς Παπαφωτίου που μαζί με τον Αθανασόπουλο είχαν τεράστιο μερίδιο από την επιτυχία της φετινής ιστορικής πορείας της Στουτγκάρδης.

athanasopoulos_stuttgart_allianz_papafotiou

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη Στουτγάρδη» δήλωσε αποκλειστικά στο Volleyplanet o επιτυχημένος συμπατριώτης μας και συμπλήρωσε: «Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά. Αρχικός μας στόχος ήταν να μπούμε στην εξάδα και τελικά καταφέραμε να πάρουμε το κύπελο και να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό του χρόνου ενδέχεται να παίξουμε Τσάμπιονς Λίγκ και αυτό ειναι σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την άψογη συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου για ακόμη μια χρονιά».

zf arena_friedrichshafen_berlin_bundesliga

Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες στη Στουτγκάρδη στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και η Σλοβένα αγαπημένη του, Σόνια Μποροβίνσεκ. Η νταμπλούχος Τσεχίας με την Agel Prostejov, που έζησε φέτος μία καταπληκτική εμπειρία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ , βρέθηκε χθες μαζί με τον Aθανασόπουλο και άλλα μέλη της Allianz MTV, στην “ZF Arena” του Φριντριχσχάφεν και παρακολούθησαν από κοντά τον 5ο τελικό της Bundesliga, όπου η “οικοδέσποινα” του Μοκουλέσκου κατέκτησε το νταμπλ!

Fotos:  www.regionalblitz.eu / Harald Hofheinz, dreesmann-foto.de