A2

Ανανέωσε η Κράνη με Αιγάλεω

Ανανέωσε η Κράνη με Αιγάλεω

Στο Αιγάλεω και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται η Λίτσα Κράνη μετά την ανανέωση της που ανακοίνωσαν και επίσημα οι «κυανόλευκοι».

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά τόσο με την γυναικεία ομάδα όσο και με τις Νεάνιδες όπου βραβεύθηκε ως καλύτερη του Final 4, η Λίτσα Κράνη παρέμεινε στο City και για την επόμενη χρονιά δηλώνοντας έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα και στην Pre League.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για δεύτερη χρόνια στο Αιγάλεω. Υπόσχομαι ότι φέτος με την άνοδο στην PRE League θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και την προπονήτρια μου που με εμπιστεύτηκε για άλλη μια χρονιά» δήλωσε η Λίτσα Κράνη.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Η βραβευμένη στο final four νεανίδων ως καλύτερη κεντρική Λίτσα Κράνη ανανέωσε με τα χρώματα του Αιγάλεω. Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε ότι η πολλά υποσχόμενη Λίτσα θα βοηθήσει στις νέες προκλήσεις του Αιγάλεω.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...