A2

Ανανέωσε με Μανώλικα το Αιγάλεω

Ανανέωσε με Μανώλικα το Αιγάλεω

Μετά τις ανανεώσεις με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Έφη Ιωάννου και την αρχηγό της εθνικής νεανίδων και βασική πασαδόρο, Κατερίνα Βλάχου, η διοίκηση του Αιγάλεω ανακοίνωσε και την συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν με την 19 χρονη, ταλαντούχα κεντρική (1μ85), Εύα Μανώλικα.

Μάλιστα η τελευταία ηταν απο τις πρωταγωνίστριες της κατάκτησης του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ απο το Αιγάλεω και της δεύτερης θέσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στον Παλαμά Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Σίτι»:

«Η ταλαντούχα κεντρική Εύα Μανώλικα απο το φυτώριο του συλλόγου μας την φετινή χρονιά θα συνεχίσει στο CITY. Της ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες την νέα σεζόν.»

Στο μεταξύ, ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του καλοκαιρινού καμπ του Αιγάλεω, στο οποίο διδάσκουν η προπονήτρια του Σίτι, Αγγελική Αντωνιάδου, η συνεργάτιδα της και αρχηγός της γυναικείας ομάδας,Έφη Ιωάννου και οι γυμναστές Σπήλιος Μητρόπουλος και  Χριστοφόρος Χαραλάμπους.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...