Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε στη Σαντορίνη η Τσοχατζή, έρχεται Εμμανουηλίδου

Ανανέωσε στη Σαντορίνη η Τσοχατζή, έρχεται Εμμανουηλίδου

Με μία λιτή ανακοίνωση η ομάδα της Σαντορίνης γνωστοποίησε και επισήμως την ανανέωση της συνεργασίας της με την Θεσσαλονικιά πασαδόρο για την σεζόν 2017-2018, ενώ πολύ κοντά στην Καλντέρα βρίσκεται και η 23χρονη διεθνής Κορίνθια κεντρική του Ολυμπιακού, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Θήρας

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την νεαρή πασαδόρο Τσοχατζή Μαρίνα.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια στην 3η της αυτή χρονιά στην ομάδα μας, υγεία και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.

Μάλιστα στις πρώτες της δηλώσεις η Τσοχατζή δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την παρουσία της για μια ακόμη χρονιά στη νησιώτικη ομάδα. “Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι μέλος του ΑΟ Θήρας για ακόμη μια χρονιά.
Νιώθω την ομάδα πλέον δεύτερη οικογένεια μου. Έχω ζήσει τόσο άμορφες στιγμές σε αυτο το γήπεδο και ανυπομονώ να ζήσω ακόμη περισσότερες τη νέα χρονιά μαζί με τον κόσμο και τους Volcans να γεμίζουν το γήπεδο γιατί μη ξεχνάμε είναι ο 7ος παίχτης μας και τον χρειαζόμαστε κοντά μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μου κο Γιώργο Ρούσση και την διοίκηση που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!