ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Άναψαν οι μηχανές» της… Νίκης στο Βόλο

«Άναψαν οι μηχανές» της… Νίκης στο Βόλο

Την επίσημη “πρώτη” στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού πραγματοποίησε  η γυναικεία ομάδα την περασμένη Δευτέρα 24 Αυγούστου η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου, ενόψει του φετινού πρωταθλήματος Β’ Εθνικής (ΕΣΠΕΚΕΛ).

Παρόντες σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Οnvolos”στο “προσκλητήριο” του τεχνικού Χρήστου Γαλαζούλα ήταν και οι έφοροι κ.κ. Κολόζος και Αρβανιτόπουλος.

Πέρα από κάποιες απουσίες που υπήρχαν στην έναρξη της φετινής προετοιμασίας στο φετινό δυναμικό της Νίκης ανήκουν οι: Αφέντου, Ντάιμου, Κολοβού, Γιαγκουνίδου, Λώλου, Πόλη, Νικολούλη, Βαΐτση, Βλαχάκη, Στούκα, Δόλγυρα, Ζιώγα, Χαλκιά, Μερκονιάν, Χαρχαρή, Μπένου, Τσουρέα, Γκαγκαδέλλη, Σταυρακοπούλου.

Θυμίζουμε ότι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ αποτελεί το ιστορικότερο σωματείο της Μαγνησίας στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1984.

Τις περιόδους 1985-1988, 1991-1995, 1998-1999, 2002-2003 η ομάδα της ΝΙΚΗΣ εκπροσωπεί επάξια την περιοχή μας στα πρωταθλήματα βόλεϊ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών με αποκορύφωμα την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 που η ομάδα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ. Από τον Σύλλογο ξεκίνησαν την καριέρα τους μεγάλες αθλήτριες όπως: η Πέπη Μπλάμη, η Θάλεια Κουτρουμανίδου, η Έλσα και η Φαβιόλα Κωστάμη και η Ελένη Μπουτίνα, που κατάφεραν με το ταλέντο τους και την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση να υπηρετήσουν τα Εθνικά μας συγκροτήματα.

Επίσης πολλές ακόμη σπουδαίες αθλήτριες όπως οι: Κλειδωνάρη Ευαγγελία, Στρούγγη Σοφία, Αυγερινού Ιωάννα, Μπουμπούκη Σοφία,Κύρκου Σοφία, Μποϊλή Στέλλα, Μπουτίνα Όλγα, Νικολιάδη Μαρία, Κανταρτζή Φερενίκη, Σταυρακοπούλου Ασημίνα, Παπαζέτη Ελένη, Ντάιμου Δέσποινα, Καζοπίδου Βασιλική, Λεφάκη Μαριάννα κ.λ.π. διέπρεψαν στον χώρο του volley και beach-volley.

Πηγή/Φωτό: Onvolos.gr