BEACH VOLLEY

Ανατροπή και πρόκριση για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη

Ανατροπή και πρόκριση για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη

Ανατροπή πρόκρισης πανηγύρισαν στο τουρνουά Satelite που φιλοξενείται στα Σκόπια οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης καθώς επικράτησαν με 2-1 των Σέρβων Μπάστα/Κόλαριτς και με τη νίκη τους εξασφάλισαν την παρουσία τους στον Γ γύρο.

Παρά το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στην βραδινή αναμέτρηση των Σκοπίων οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους Μπάστα/Κόλαριτς εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους και την κούραση των Σέρβων στο τέλος του ταϊ-μπρεϊκ.

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν καλύτερα και σε ένα βροχερό περιβάλλον φρόντισαν με το 21-19 να αποκτήσουν το προβάδισμα.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική καθώς η Εθνική μας ομάδα αντέδρασε σωστά και με το 21-16 ισοφάρισε εύκολα σε 1-1 στέλνοντας την πρόκριση στο τρίτο σετ.

Εκεί οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης αν και βρέθηκαν να χάνουν με 3-1, γύρισαν το σετ στο 7-5 δείχνοντας πως δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι Σέρβοι με αποτελεσματικές επιθέσεις έκαναν το 7-8 και είχαν το προβάδισμα μέχρι το 8-9.

Το διδυμο της Εθνικής μας ομάδας όμως έκανε το 11-9 και παρά το γεγονός πως έγινε το 11-10 στο τέλος με το 15-10 έφθασε στο 2-1 και τη νίκη-πρόκριση προς τον επόμενο γύρο.

Εκεί θα αναμετρηθούν με τους Νορβηγούς Μπέργκερουντ/Σολχάουγκ με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο προς τα ημιτελικά της διοργάνωσης.