ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανατροπή πρόκρισης για ΑΚ Ζωγράφου

Ανατροπή πρόκρισης για ΑΚ Ζωγράφου

Ακάθεκτος συνεχίζει στο Κύπελλο ο ΑΚ Ζωγράφου, ο οποίος για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών των ομάδων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΣΠΑΑΑ επιβλήθηκε απόψε δύσκολα με 3-2 σετ της γηπεδούχου Χαλκίδας.

Για την ομάδα του Ζωγράφου το “τάι μπρέικ” μοιάζει σαντη “συνήθεια που έγινε λατρεία”.  Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός, ότι τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα, όπου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 3-2 από τον Αμάραντο,  το… πάθημα των 5 σετ δεν έχει γίνει… μάθημα ακόμη για τους αθλητές του Σάββα Λοϊζίδη.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν στη Χαλκίδα ο ΑΚ Ζωγράφου, χρειάστηκε να… φλερτάρει με τον αποκλεισμό, όντας πίσω με 2-0 σετ, για να “ξυπνήσει” στη συνέχεια και με ανεβασμένη απόδοση να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή, “σφραγίζοντας” έτσι το εισιτήριό  για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον αποψινό πάντως παιχνίδι, που είχε το χαρακτήρα “πρόβας τζενεράλε” ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης των ομάδων για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (30/11) στο Γουδή, οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν να αγωνιστούν με σύνθεση ανάγκης, καθώς λόγω κάποιων προβλημάτων, την αποστολή ακολούθησαν 8 αθλητές, εκ των οποίων οι δύο λίμπερο και ο ένας εξ αυτών με… ενοχλήσεις!

Στο τέλος πάντως μαζί με τις απαραίτητες ευχές, αλλά και πειράγματα, όλη η ομάδα του Ζωγράφου αφιέρωσε τη νίκη στον εορτάζοντα, Δημήτρη Μαρκάκη.