BEACH VOLLEY

Ανατροπή ψυχής για Βίκυ-Πέννυ

Ανατροπή ψυχής για Βίκυ-Πέννυ

Εκπληκτική νίκη με τρομερή ανατροπή πέτυχε η εθνική μας ομάδα  μπιτς βόλεϊ γυναικών στο δεύτερο ματς στον Ά όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ελβετία.

Aρβανίτη και Καραγκούνη έκαναν κατάθεση ψυχής και με φοβερό πείσμα, τρομερό πάθος και ατσάλινη θέληση έφτασαν στην τεράστια νίκη  στο τάι μπρέικ με 2-1 (21-12, 20-22, 10-15) αν και βρεθηκαν πίσω με 1-0 και 20-18 κοντρα στις Γερμανίδες πρωταθλήτριες Ευρώπης Λούντβιγκ / Βαλκερχορστ, απο τις οποίες ειχαν ηττηθεί δύο φορές διαδοχικά σε προηγούμενα τουρνουά.

 Kαραγκούνη: Η μεγαλύτερη νίκη μας

Τα χαμόγελα της ικανοποίησης αποτυπώθηκαν και με το παραπάνω στις φωτογραφίες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Γερμανική ομάδα, ενώ η εξαιρετική Πένυ Καραγκούνη δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη σημερινή νίκη «ως την καλύτερη που έχουμε κάνει από την αρχή της συνεργασίας μας, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

 Αrvanti amyna 2345Arvaniti olo to team-34567

Αρβανίτη: Πιέσαμε στο σερβις

«Το είχαμε δει όμως και στην Αττάλεια ότι μπορούμε να τις κοντράρουμε στα ίσια κι αυτό φάνηκε σήμερα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο κομμάτι του μπλοκ και της άμυνας αλλά αυτό το στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη νομίζω ήταν ή σταθερή πίεση στο σέρβις ειδικά στην περιστροφή που σέρβιρε ή Βίκυ» υποστήριξε η παγκόσμια Αρβανίτη που έδειξε οτι ειναι γεννημένη για τα μεγάλα ματς.

Όσον αφορά την συνέχεια: «Φυσικά και δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε σ’ αυτή τη νίκη, αλλά θα ξεκουραστούμε και το μυαλό μας είναι ήδη στο αυριανό ματς με την ομάδα από την Λιθουανία»