ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ανατροπή τίτλου για την Πολυζώη!

Ανατροπή τίτλου για την Πολυζώη!

Πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ αναδείχτηκε η ομάδα της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης στην κατηγορία μη ενεργών αθλητριών. Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τη γηπεδούχο ομάδα του Γ.Α.Σ. Χολαργού κατόρθωσε να κάνει επική ανατροπή, να πάρει το ματς με 3-2 και με συνολικό σκορ 3-1 νίκες στα πλει οφ να «καθαρίσει» τον τίτλο.

Το κύπελλο αυτό εκτός από το πάθος και την ψυχή των αθλητριών του ΑΟΔ, είχε τη σφραγίδα της μυθικής Σερραίας, Τασούλα Πολύζώη. Η θρυλική τεχνικός του ΑΟΔ και μία από τις μεγαλύτερες μορφές του γυναικείου βόλεϊ στην Α1 αλλά και στην εθνική ομάδα, έδωσε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος με τις κινήσεις από τον πάγκο, κράτησε συγκεντρωμένες τις αθλήτριες της και μπόρεσε να της βοήθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά, ώστε να φτάσουν στη νίκη σε αυτό το τρομερό θρίλερ.

POLIZOI foto terastia-11111111111Polizoi omadiki-3333333

Τα σετ 3-2 (25-14, 26-24, 11-25, 14-25, 11-15)

AΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. (Πολυζώη Τ.) Σπυροπούλου Μ., ΔημητροπούλουΙ., Δρίτσα Δ., Ιορδανίδου Α., Νοδαράκη Ν., Σιδέρη Μ., Ιωσηφίδου Α., Παπαδοπούλου Α., Αδαμοπούλου Σ., Κουνάμη Μ., Τσιακάλου Θ., Νοδαράκη Π., Αναστασοπούλου Β., ΠεπονήΖ, Καραδήμου Δ., Τερζή Λ.

ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Στεφανοπούλου ). Μπάμπαλη Α., Βασιλάκη Α., Κακαβά Α., Σουλίου Θ., Μανούσου Α., Σακελλαρίου Α., Παπαθεοδώρου Α., Κούη Π., Κανελλοπούλου Χ., Αντύπα Ρ., Πρέντζα Δ., Μικελέτη Ν., Καραμήτσου Κ., Μέχη Α.

Η σπουδαία αθλήτρια (γιαγιά δύο εγγονιών!!!) που έγραψε την δική της ιστορία στο άθλημα, σχολίασε στον Volleyplanet: « Είμαι αρκετά χαρούμενη από την κατάκτηση του τίτλου και με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Το κύπελλο ανήκει στις αθλήτριες του ΑΟΔ, οι οποίες έπαιξαν με πάθος και πίστη  στην κανονική περίοδο αλλά και στα πλέι οφ, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και εδώ θα ήθελα να συγχαρώ τον Χολαργό που ήταν μια σπουδαία και αξιόμαχη ομάδα.

polizoi panigyria-23456Polizoi kooytsarisma2222222

Όσον αφορά τον τελικό, πίστευα στην ανατροπή, κλειδί ήταν το τρίτο σετ όπου μειώσαμε σε 2-1 πήραμε ψυχολογία και στο ταιμ άουτ, είπαμε ότι το ματς μπορεί να γυρίσει και  όπως το καταφέραμε. Εγώ απλά βοήθησα τις  παίκτριες μου σε κάποιες λεπτομέρειες  στην τακτική. Τα υπόλοιπα τα πέτυχαν αυτές μέσα στο γήπεδο ενώ όλη τη σεζόν είχαμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας.

Polizoi xaroumeni 5555555dexameni ola88888

Το κύπελλο το αφιερώνω στην ομάδα μου, στην οικογένεια μου, σε όσους ανθρώπους με στηρίζουν και ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΟΔ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσω πό μου και μου έδωσε τη δυνατότητα να κοουτσάρω αυτές τις εξαιρετικές αθλήτριες-μαμάδες με τις οποίες είμαστε και φίλες.»

ANASTASOPOYLOU-999999Polizoi kypello 22222222