Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αναβολή στο ΠΑΟΚ- Κηφισιά

Αναβολή στο ΠΑΟΚ- Κηφισιά

Τα συνεχιζόμενα θετικά κρούσματα κορονοϊού που έχουν πλήξει τα τελευταία 24ωρα την ομάδα της Κηφισιάς, οδήγησαν την ΕΣΑΠ να αποφασίσει την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (03/02) στη Θεσσαλονίκη. 

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κηφισιά είναι οριακή πλέον καθώς ήδη μέχρι το βράδυ της Δευτέρας μετρούσε 6 κρούσματα με αποτέλεσμα να αποδεκατιστεί. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες και μένει να δούμε την διατύπωση αφού σύμφωνα με την προκήρυξη και το πρωτόκολλο δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. 

Ωστόσο υπάρχει και η κοινή λογική που λέει πως όταν υπάρχουν τόσα κρούσματα και μια ομάδα έχει μετατραπεί ουσιαστικά σε υγειονομική βόμβα δεν μπορείς να κάνει διαφορετικά από την ακύρωση του αγώνα της για την προσταστασία όλων των αθλητών της κατηγορίας. 

Μια αναβολή που υποδέχθηκαν με ανακούφιση οι άνθρωποι της Κηφισιάς αφού πλέον έμειναν με μόλις 8 υγιείς αθλητές. Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της Κηφισιάς είχε ζητήσει αναβολή και του αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας μιας και τότε μετρούσε 4 κρούσματα.