Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεάδης “Αφιερωμένο σε γιο και πατέρα”

Ανδρεάδης “Αφιερωμένο σε γιο και πατέρα”

Το νέκταρ του τίτλου μέθυσε χαρά τους παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Ανδρεάδη να αφιερώνει τον τίτλο στον γιο του και τον πατέρα του, τον Τακουρίδη να μιλά για την καρδιά της ομάδας, ενώ ο Τερζής να μοιράζει μπράβο στους συμπαίκτες τους που αμφισβητήθηκαν αρκετά τη φετινή χρονιά…

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μπορεί να άκουσε τα εξ αμάξης στο Ρέντη ωστόσο οι πανηγυρισμοί του στα αποδυτήρια ήταν η καλύτερη απάντηση προς όλους. Ο Θρακιώτης κεντρικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στους τίτλους και φρόντισε να το αφιερώσει στον γιό του Βαγγέλη και τον πατέρα του…

Με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρώσοπό του ο Ανδρεάδης δήλωσε “Χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε μέσα στο Παλατάκι μπροστά στον κόσμο μας. Δεν είχαμε τον Στάροβιτς και είπαμε ο καθένας να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του και αν έρθει το επιθυμητώ αποτέλεσμα ήρθε, όπως και ήρθε. Τα παιδιά του Ολυμπιακού είχανε το άγχος γιατί πίεσε ο κόσμος για το πρωτάθλημα. Εμείς ήμασταν καλοί, είχαμε καλή τακτική και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην μεγάλη μου αγάπη τον γιο μου που με ρώταγε πότε θα πάρεις κάποιον τίτλο για να πανηγυρίσω. Το αφιερώνω λοιπόν σε αυτόν και στον πατέρα μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά μου και με στήριξε”.

Τακουρίδης : “Δεν τα παρατάμε ποτέ”

Απο την πλευρά του ο Γιάννης Τακουρίδης υπογράμμισε “Η επιτυχία μας αποκτά μεγαλύτερη αξία από την αξία του αντιπάλου μας που ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έπαιζε καλά όλη την χρονιά, μας δυσκόλευε και είχαμε χάσει όπως και πέρσι τα δύο πρώτα τρόπαια, αλλά αυτή η ομάδα έδειξε πως έχει φτιαχτεί να μην τα παρατά ποτέ. Να βγάζει την καρδιά της μέσα στο γήπεδο και για να την κερδίσει ο αντίπαλος θα πρέπει να λιώσει. Ο αντίπαλος δεν τα κατάφερε και λύγισε. Εμείς ήμασταν εκεί μέχρι τον τελευταίο πόντο και πήραμε ξανά το πρωτάθλημα”.

Τερζής “Μεγάλη ανατροπή”

Ο μαέστρος της ομάδας Θάνος Τερζής παραδέχθηκε πως “Ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα από τα τρία. Θεωρώ πως κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Κάναμε δεύτερο breake. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Δείξαμε όλη τη χρονιά μεγάλη υπομονή και επιμονή. Αμφισβητηθήκαμε πολύ, είχαμε πολλά προβλήματα, αλλάξαμε διαγώνιο, είχαμε τραυματισμούς. Μπράβο σε όλους. Το είχα πεί ότι η ομάδα είχε 14 παίκτες που μπορούσαν να βοηθήσουν και αυτό αποδείχθηκε. Είχαμε διάρκεια και μπορέσαμε κερδίσουμε 3 φορές τον Ολυμπιακό στους τελικούς”.

Ελγκέτα : “Ευχαριστώ την διοίκηση”

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα μόνο καλά λόγια είχε και ευχαριστώ προς την διοίκηση τονίζοντας “Είμαι ευχαριστημένος για τα παιδιά γιατί πήραμε μια μεγάλη νίκη σήμερα. Πήραμε το Κύπελλο που ήταν το σημαντικότερο πράγμα όλης της χρονιάς. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύθηκε”.

Σακόγλου : “Ακόμη δεν πιστεύω πως είμαι πρωταθλητής”

Η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ Χάρης Σακόγλου ήταν στον 7ο ουρανό προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το τι πέτυχε “Ακόμη δεν το πιστεύω τι πετύχαμε. Μέσα στο γήπεδο δεν το νιώσαμε όπως θα θέλαμε και τώρα μας βγαίνει η χαρά. Ακόμη δεν το πιστεύω ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και τώρα είμαι πρωταθλητής.

Γκαράς : “Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα”

Ο λίμπερο των “ασπρόμαυρων” Δημήτρης Γκαράς εμφανώς ικανοποιημένος με το τέλος της χρονιάς δήλωσε “Η φετινή χρονιά πιστεύω ήταν η πιο δύσκολη. Ήταν ψυχοφθόρα η διαδικασία των τελικών γιατί πήγε στα 5 παιχνίδια και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορούσε να σου κάνει τη ζημιά. Το ξέραμε αυτό. Έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια σε όλη την σειρά των Play-off και εύχομαι να συνεχίζουν να είναι έτσι για να ανεβαίνει το επίπεδο γιατί το έχει ανάγκη το ελληνικό βόλεϊ και οι Έλληνες αθλητές”.