Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανεβάζει στροφές ο Φοίνικας Σύρου (video)

Ανεβάζει στροφές ο Φοίνικας Σύρου (video)

Από τις δοκιμασίες των εργομετρικών εξετάσεων που θα ολοκληρωθούν σήμερα περνά ο Φοίνικας Σύρου που συνεχίζει σε κανονικούς ρυθμούς την προετοιμασία του και τους παίκτες του Σάσα Στεφάνοβιτς να ανεβάζουν στροφές στην απόδοση και τις αντοχές τους.

Τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ περνά στο «Δ. Βικέλας» ο Φοίνικα Σύρου καθώς αυτά ξεκίνησαν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα με τον Σέρβο τεχνικό των «Πειρατών» να βγάζει το… λάδι των παικτών τόσο στον στίβο όσο και στο κλειστό.

Τσούκος «Προχωράμε πολύ καλά»

Με αφορμή τα εργομετρικά τεστ ο γυμναστής της ομάδας Θανάσης Τσούκος δήλωσε «Αυτό που έχουμε στόχο είναι να αξιολογήσουμε τις φυσικές δυνατότητες των αθλητών και επίσης θέλουμε να δούμε τι ανάγκες έχει κάθε αθλητής ξεχωριστά και να δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες προς τον προπονητή για να ξεκινήσει σε ένα σωστό εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα. Οι αθλητές είναι επαγγελματίες και έχουν λάβει μέρος σε όλα τα τεστ με ζήλο και βλέπω ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά. Οι εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησαν το Σάββατο και την Δευτέρα θα διεξαχθούν δύο ακόμη τεστ.

Χήρας : «Η ομάδα φαίνεται έτοιμη»

Με τις προπονήσεις να ανεβάζουν ρυθμούς ο Αλέξανδρος Χήρας δηλώνει έτοιμος για τη νέα χρονιά, ενώ υπογράμμισε πως η φετινή προετοιμασία είναι καλύτερη από την περσινή επισημαίνοντας «Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά. Έχουμε μπει σε εντατικούς ρυθμούς και προπονήσεις με τρέξιμο έξω στο γήπεδο και μπάλα στο κλειστό. Η ομάδα φαίνεται να είναι έτοιμη και όσο περνάνε οι μέρες μπαίνουμε γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς.

Έχει μεγάλη διαφορά το περσινό ξεκίνημα με το φετινό Πέρσι δεν είχαμε βγει εκτός κλειστού, ενώ φέτος το κάναμε, ενώ ξεκινήσαμε και λίγο νωρίτερα την προετοιμασία και αυτό ίσως βοηθήσει περισσότερο στις αντοχές μας».