Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανεβάζει στροφές ο Πανναξιακός

Ανεβάζει στροφές ο Πανναξιακός

Την 2η νίκη του στα φιλικά προετοιμασίας πανηγύρισε ο Πανναξιακός καθώς επικράτησε με 3-0 (25-9, 25-15, 26-24) της Κορίνθου δείχνοντας αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του…

Εμφανή σημάδια βελτίωσης παρουσίασε ο Πανναξιακός στο πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά κόντρα στην Κόρινθο.

Οι «κυανοκίτρινες» του Κώστα Παπαδόπουλου παρουσιάστηκαν πολύ καλύτερες σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στο Αιγάλεω, με την απόδοσή τους να αφήνει ικανοποιημένο τον Θεσσαλονικιό τεχνικό.

Με την Σέλπι Ντάλτον να αποτελεί την επιθετική αιχμή της ομάδας και με την Σεφεριάδου να ξεπερνά το πρόβλημα στην μέση της ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και με το 25-9 και το 25-15 έκανε εύκολα το 2-0 απέναντι στην Κόρινθο που είχε εκτός της τραυματισμένη Μαριφένια Πατεράκη.

Στο τρίτο σετ οι Κορίνθιες του Γιώργου Μπούκουρα έδειξαν καλύτερη εικόνα καθώς κόντραραν στα ίσα τις γηπεδούχες, ωστόσο το 26-24 έφερε το 3-0.

Στην αναμέτρηση παίχθηκε και ένα ακόμη σετ όπου το κατέκτησε ο Πανναξιακός με 25-18. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) και δεύτερο φιλικό που θα δώσουν στο κλειστό της Νάξου.

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Κώστας Παπαδόπουλος) Γιώτα Διώτη, Αποστολία Νούσια, Ηλιάνα Ιακωβίδου, Βίκυ Σεφεριάδου, Κωνσταντίνα Σφυρή, Άννα Καλαντάντζε, Κατερίνα Μπολέτου, Αμάντα Μπράουν, Σέλμπι Ντάλτον, Κάλλια Κατερίνη, Βίλμα Αναγνώστου, Κυριακή Κατσάνη