Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανεβαίνει στο «Πειρατικό» ο Μαρούλης

Ανεβαίνει στο «Πειρατικό» ο Μαρούλης

O πρώην πασαδόρος του Παναθηναϊκού θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet ο νέος “μαέστρος”  του φιλόδοξου Φοίνικα Σύρου.

Ο 29χρονος Κρητικός, Θάνος Μαρούλης, που εθεάθη τις τελευταίες ώρες στο νησί, θα αντικαταστήσει εκτός εξαιρετικού απροόπτου, τον 30χρονο Αμερικανό, Ίτον Κόνορ, ο οποίος δεν έπεισε στα φιλικά τεστ που έδωσε η ομάδα και αποδείχθηκε κατώτερος των υψηλών προσδοκιών της διοίκησης των “Πειρατών”.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρούλης, που την τελευταία σεζόν συγκίνησε όχι μόνο τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα με την αυταπάρνηση, τον επαγγελματισμό και κυρίως τον ηρωϊσμό του, παίζοντας σχεδόν… κουτσός στα πλέι οφ  με το “τριφύλλι”, γνωρίζει πολύ καλά πως θα αξιοποιήσει το “μεγάλο κανόνι” της ομάδας Μπόγιαν Γιορντάνοφ, καθώς από τη μεταξύ τους συνεργασία τις σεζόν 2012 – 2014 στον Ολυμπιακό οι  πανηγύρισαν αγκαλιά στα “ερυθρόλευκα” ένα τρεμπλ, ένα νταμπλ και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...