ΔΙΕΘΝΗ

Αγγελόπουλος από άλλον πλανήτη

Αγγελόπουλος από άλλον πλανήτη

“Άστραψε και βρόντηξε” ο διεθνής πασαδόρος μας, Νίκος Αγγελόπουλους στο πρόσφατο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς με στατιστικά για όσκαρ και… διατσημική εμφάνιση οδήγησε την Ανόρθωση στην νίκη με 3-2 επί της πρωτοπόρου και μέχρι τότε αήττητης Pokka ΑΕ Καραβά.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στο Θεμιστόκλειο, το περασμένο Σάββατο ο Νίκος Αγγελόπουλος κατάφερε αν και η ομάδα του τεχνικού Μάριου Κόντου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, να ισοφαρίσει την μέχρι χθες αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και με μία συνολικά εκπληκτική εμφάνιση να χαρίσει τελικά στη “Μεγάλη Κυρία” την πολύτιμη νίκη με 3-2 (22-25, 25-19, 17-25, 25-19, 15-11).

ΜVP ασφαλώς της αναμέτρησης ο δίμετρος Ελλαδίτης, Νίκος Αγγελόπουλος, που πέρα από τα καθήκοντά του ως οργανωτής του παιχνιδιού, έδειξε και δείγματα της εκτελεστικής του δεινότητας, τελειώνοντας το ματς με 12 πόντους! έχοντας 5 άσους, 4 μπλοκ και 3/4 επιθέσεις.

Το… ρεσιτάλ του Αγγελόπουλου ωστόσο παρακολούθησαν λίγοι και εκλεκτοί, καθώς ο αγώνας, είχε προγραμματιστεί την ίδια ημέρ ακαι ώρα  με το ποδοσφαιρικό ματς Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ.