«Ανοίγει φτερά» για Ασία ο Βραζιλιάνος Γουάλας
25/04/2020 15:08
Την δημοφιλή “οδό” των social media επέλεξε ο διεθνής διαγώνιος της βραζιλιάνικης Σεσκ, Γουάλας Ντε Σόουζα για να ανακοινώσει μια επικείμενη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο 32χρονος “μπόμπερ” της σελεσαό, επιβεβαίωσε, σε ζωντανή μετάδοση του προφίλ Under Armour στο Instagram, την προσωπική επιθυμία να ζήσει σε μια ασιατική χώρα, τη στιγμή που δημοσιεύματα τον φέρνουν σε προχωρημένες επαφές με την Σπορ Τότο, από την Τουρκία.
“Οι ομάδες της Βραζιλίας έχουν ήδη ορίσει τους ρόστερ τους και πιστεύω ότι το μέλλον μου θα είναι στο εξωτερικό. Έχω το όνειρο να ζήσω στην Ιαπωνία και να παίξω βόλεϊ εκεί – είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της σελεσάο, “Γουάλας”, που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.
Όσον αφορά τη διακοπή της βραζιλιάνικης λίγκας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, ο Γουάλας αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο έως το 2021.
“Το καλό με την αναβολή είναι ότι θα έχουμε έναν ακόμη χρόνο για να προπονηθούμε. Το κακό είναι ότι θα είμαι μεγαλύτερος – είπε ο αθλητής, ο οποίος θα είναι 34 ετών τον Ιούλιο του 2021 και διατηρεί τη φυσική του κατάσταση με ασκήσεις στο σπίτι. Κάτι που όπως ισχυρίζεται πάντως δεν είναι εύκολο αφού “οι περιορισμοί προπόνησης κατά την καραντίνα καθιστούν δύσκολη την προετοιμασία”, αλλά επειδή είναι παίκτης ομαδικού αθλήματος, η προσοχή του πρέπει να διπλασιαστεί: “Αν δεν φροντίζω τον εαυτό μου τώρα, θα βλάψω τους συμπαίκτες μου στο μέλλον…” τόνισε χαρακτηριστικά o δίμετρος Βραζιλιάνος διαγώνιος.