DARK ROOM

Αντίο Κατερίνα

Αντίο Κατερίνα

Τα… «μαντάτα» της Κυριακής δεν ήταν ευχάριστα για την «οικογένεια» της δημοσιογραφίας και του ελληνικού βόλεϊ, καθώς η είδηση του «χαμού» της φίλης και συναδέλφου μας, Κατερίνας Ιωακείμ, μας σόκαρε και μας βύθισε στο πένθος.

Η Κατερίνα «έφυγε» από την ζωή την Κυριακή σε ηλικία 50 ετών προκαλώντας θλίψη και οδύνη σε όλους μας…  Η «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο επί 8 μήνες ήταν άνιση, αλλά ταυτόχρονα γενναία. Όπως ήταν η ίδια στη ζωή και στο ρεπορτάζ που επί σειρά ετών έκανε στη Sportime, στη NOVA, αλλά και σε έντυπα μόδας και Life Style τα οποία συνέχισε να εργάζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια

Η Κατερίνα που γνωρίσαμε χαμογελαστή στα γήπεδα, που ζήσαμε μαζί δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές και αγωνίες για το αγαπημένο μας βόλεϊ, δεν είναι πια κοντά μας.  Μια Κυριακή γεμάτη δάκρια, θλίψη, πόνο και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ… Γιατί τόσο νωρίς. Γιατί… Γιατί… Γιατί…

Οι εικόνες με το χαμόγελό της, τις πλάκες της, τα αστεία και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, έρχονται μια –μια στην σκέψη μας, αλλά αυτή την φορά πονάνε. Όπως πονέσαμε και πριν δύο χρόνια με την επίσης αγαπημένη και φίλη της Κατερίνας, Γεωργία Παπαδοπούλου, που μας άφησε και αυτή νωρίς για την γωνιά των Αγγέλων.

Θα μας λείψει, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως και από εκεί ψηλά θα έχει την καλύτερη παρέα και θα είναι χαμογελαστή. Όπως την γνωρίσαμε και την ξέραμε όλοι μας.

Καλό ταξίδι Κατερίνα…