ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αντωνιάδου: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς»!

Αντωνιάδου: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς»!

Συγκινητική επιστολή, με την οποία συγχαίρει και ευχαριστεί τις παίκτριες του Αιγάλεω, τη συνεργάτιδα της και αρχηγό της γυναικείας ομάδας, Έφη Ιωάννου και όλους όσους βοήθησαν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων που ολοκληρώθηκε στον Παλαμά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, η προπονήτρια του Σίτι, Αγγελική Αντωνιάδου.

Αναλυτικά η “αρχιτέκτονας” της κατάκτησης του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και της δευτερης θέσης του πανελληνίου νεανίδων, αναφέρει:

«Η δύναμη της θέλησης ενεργοποιεί το μυαλό μας δίνοντας μας, δύναμη για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είναι το πιο σημαντικό. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει τους στόχους μας. Τα κορίτσια μου σχεδίασαν την πορεία της χρονιάς. Αφιέρωσαν πολύ χρόνο, δούλεψαν σκληρά για την εκτέλεση του στόχου μας. Μετά από πολλές δυσκολίες τα κατάφεραν. Πήραν με το σπαθί τους τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων.

Aigaleo poulman-45678

Το αργυρό μετάλλιο, λάμπει στις καρδιές όλων μας. Αυτά τα απίστευτα κορίτσια με το περίσσιο πάθος με ατέλειωτες ψυχικές δυνάμεις κατάφεραν μέσα σε ένα σαββατοκύριακο να μας κάνουν όλους μας να δακρύσουμε κ να συγκινηθούμε.!!!

Όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια στον Παλαμά Καρδίτσας, όχι μόνο για το αγωνιστικό τους επίπεδο που ούτως η άλλως φάνηκε από τα αποτελέσματά αλλά αυτό που είναι πολύ σημαντικό κ άξιο σεβασμού, είναι οι έπαινοι που πήραμε για τον χαρακτήρα των κοριτσιών μας το ήθος τους το αθλητικό τους πνεύμα την άγγελική ψυχή τους …

Aigaleo Panigyria-67

Είμαι η πιο τυχερή coach όλου του κόσμου!!Μακάρι όλοι οι προπονητές να είχαν τέτοιες αθλήτριες!! Σας ευχαριστώ όλες κ μια μια ξεχωριστά!!Σας ευχαριστώ που με πιστέψατε που με αναδείξατε ως coach σας ευχαριστώ που είστε υπέροχα πλάσματα.

Aigaleo omadiki 34567

Σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε …..Σας αγαπώ πολύ κοριτσάκια μου!!κ οι 14 είσαστε υπέροχες!!.Μέσα σε αυτή την ονειρεμένη πορεία δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την βοηθό μου Ιωάννου Έφη για την πολύτιμη βοήθειά της σε όλους τους τομείς που πραγματικά ήταν το τρίτο μου μάτι σε όλους τους αγώνες στις προπονήσεις.

Μαζί εδώ κ 6 χρονιά, μαζί σηκώνουμε τα κύπελλα της πρώτης θέσης όλα μαζί!!Ευχαριστώ Εφη μου για όλα…. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω για άλλη μια δύσκολη χρονιά την Τασούλα Βλάχου για την υπομονή της την καλοσύνη της την διάθεσή της να μας εξυπηρετήσει όλους κ πάντα με το χαμόγελο.

Vlaxou aigaleo-56789

Ευχαριστώ πολύ Τασούλα μας!!Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Παντελή Βλάχο (πρόεδρο της ομάδας) που μας παρείχε ότι κ αν χρειαστήκαμε που ήταν δίπλα μας σε όλες τις φάσεις μας είτε καλές είτε κακές!! Όλοι ξέρουμε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις ένα σύλλογο σε τέτοιο επίπεδο!!ευχαριστώ πολύ παντελή!!!

Aigaleo neanides-345678

Συγχαρητήρια για τις ειδικές διακρίσεις στους Κατερίνα Βλάχου ως την καλύτερη πασαδόρος κ την Κων/να Αναστασιαδη ως το καλύτερο λίμπερο!!! Να είστε όλοι καλά με υγεία κ πολλά πολλά χαμόγελα!!Μπράβο Αιγαλεάρα!!»