ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΟ Λαμίας : Ξεκίνησαν οι εγγραφές

ΑΟ Λαμίας : Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Με οδηγό την περσινή πετυχημένη χρονιά ο ΑΟ Λαμίας συνεχίζει και φέτος τις προσπάθειες του στις ακαδημίες και την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμύματα υποδομών του.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Λαμίας (Α. Ο. Λ.) θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας στον Σύλλογό μας και να σας υποσχεθεί πως θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας.

Μετά από την πετυχημένη περσινή χρονιά στα Τμήματα Υποδομής, στα Αγωνιστικά Τμήματα και την άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Β’ Εθνική Κατηγορία, αλλά και σε συνδυασμό με την μεγάλη ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του Συλλόγου μας για μια νέα αρχή στον χώρο του βόλεϊ στην πόλη της Λαμίας, ξεκινάμε και φέτος την χρονιά με ακόμη περισσότερη όρεξη και πάθος.

Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Λ. έχουν ήδη ξεκινήσει.  Το πρόγραμμα των προπονήσεων προσαρμόζεται με βάση το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών σας σε φροντιστήρια ή άλλες δραστηριότητες.

Υπεύθυνος Υποδομών: Δημήτρης  Μπαμπάσης

Προπονητές Τμημάτων Υποδομής : Δήμητρα Ζαχαρή, Κων/νος Αναγνωστόπουλος και Ανδρέας Παπαπαναγιώτου .

Εγγραφές γίνονται καθημερινά  στον χώρο του «Χαλκιοπούλειου» Κλειστού Γυμναστηρίου και από 15 Σεπτεμβρίου

στις εγκαταστάσεις της   Έκθεσης Λαμίας και συγκεκριμένα στο 3ο toll, καθημερινά 4:30 μμ έως και 8:30 μμ».