ΔΙΕΘΝΗ

Άπαντες παρόντες στην Πουατιέ του «Κόκκι»

Άπαντες παρόντες στην Πουατιέ του «Κόκκι»
  1. ΜόνοΤην προσεχή Δευτέρα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με όλα της τα καινούρια “αστέρια” η νέα ομάδα του διεθνούς πρώην ακραίου του Ολυμπιακού, που σε μια εβδομάδα θα δώσει τα πρώτα της φετινά φιλικά ενόψει της φετινής αγωνιστικής σεζόν στην Γαλλία.

Μετά λοιπόν τις πρόσφατες αφίξεις  του Ολλανδού πρώην μπλοκέρ της Μονπελιέ, Κέλεβιν –  που με το Σέρβο Μπιέλιτσα θα αποτελέσουν τους δίδυμους πύργους της ομάδας – και του Μαροκινού πρώην επιθετικού της κορεατικής, Ansan Rush&Cash Vespid, Μοχάμεντ Αλ Χασάντι, σήμερα το βράδι ο Μενέλαος Κοκκινάκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και το τελευταίο «κομμάτι» του φετινού «παζλ» της ομάδας του Ντονάτ Μπρισέ.  Πρόκειται για τον Γερμανό διεθνή πρώην πασαδόρο της Rhein/Main, Γιαν Τσίμερμαν ο οποίος μετά την ιστορική κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με τα «πάντσερ» στο Eurovolley της Πολωνίας, αναμένεται μέχρι το βράδυ στην γαλλική έδρα για να ενσωματωθεί κι αυτός στην προετοιμασία της Πουατιέ.

kokkinakis_poitiers

Μία προετοιμασία που την προσεχή Δευτέρα μπαίνει στην 3η της εβδομάδα, με τον Κοκκινάκη να έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμπαίκτες,  προπονητές, αλλά  και στη διοίκηση της Πουατιέ. Η νέα ομάδα του Μενέλαου Κοκκινάκη, που αποκτήθηκε αρχικά ως 3ος ακραίος, πίσω από τον Βραζιλιάνο της Μοντε Κλάρος, Σάντος Καρντόσο και τον Γάλλο της ιταλικής Βίμπο Βαλέντια, Μπαπτίστ Γκειλέρ, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, να ξεκινά ως βασικός, θα προπονηθεί την προσεχή Δευτέρα για πρώτη φορά πλήρης στη «Salle Frédéric Lawson-Body», ενόψει της πρεμιέρας της γαλλικής λίγκας, στις 17/0 κόντρα στην Αζαξιό.

Προτού όμως η παρέα του Κοκκινάκη ταξιδέψει στο “άντρο” των «Κορσικανών Πειρατών» και πρώην «σπίτι» του διεθνούς μας κεντρικού, Γιώργου Πετρέα, έχει ήδη προγραμματίσει -στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της- μία σειρά φιλικών αγώνων.

poitiers

Τα πρώτα φετινά τεστ λοιπόν της Πουατιέ είναι στην έδρα της St Jean D’ Illac από 15-17 Σεπτεμβρίου. Στις 22-23 του μηνός ακολουθούν τα ματς στη Ρεν με την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα πρώτα φετινά ανεπίσημα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του «Κόκκι» μπροστά στους οπαδούς της Πουατιέ, θα γίνουν 27 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Τουρ. Δυο μέρες αργότερα η ομάδα του πρώην ερυθρόλευκου άσου, θα ανταποδώσει τη φιλοξενία. Τα δύο τελευταία φιλικά είναι προγραμματισμένα με την Ναντ, το πρώτο στο St Barth στις 3 Οκτωβριου και στις 6 του μηνός η Πουατιέ θα φιλοξενήσει την αντίπαλό της στην έδρα της, στην «πρόβα τζενεράλε» για το φετινό άνοιγμα της αυλαίας του γαλλικού πρωταθλήματος στην Κορσική .