ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απάντηση ΕΟΠΕ σε Αριστοτέλη Σκύδρας

Απάντηση ΕΟΠΕ σε Αριστοτέλη Σκύδρας

Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ απάντησε στην καταγγελτική ανακοίνωση του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας, αναφερόμενη στους κανονισμούς που διέπουν την Ομοσπονδία σε ότι αφορά την αντικατάσταση μιας ομάδας που αποχωρεί.

Η ανακοίνωση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ αναφέρει: 

Σε απάντηση της πρόσφατης ανακοίνωσης του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας η ΚΕΠ / ΕΟΠΕ τονίζει τα εξής:

Αν και αντιλαμβανόμαστε την πικρία των παραγόντων του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας, η ανακοίνωση που εξέδωσαν μας λυπεί πραγματικά, καθώς στους κανονισμούς της Ομοσπονδίας αναφέρεται με σαφήνεια τι ακριβώς προβλέπεται στην αντικατάσταση μιας ομάδας που αποχωρεί και η σειρά που ακολουθείται.

Η ΕΟΠΕ ήταν και παραμένει ανοικτή σε οποιαδήποτε πρόταση αλλαγής κανονισμών, δυστυχώς όμως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η Ομοσπονδία δεν έχει γίνει δέκτης τέτοιων προτάσεων, παρά μόνο κριτικής όταν κάποια απόφαση θίγει τα συμφέροντα του εκάστοτε σωματείου.

Επίσης θεωρούμε άδικο να εκτοξεύονται κατηγορίες για αδιαφορία από την πλευρά της ΕΟΠΕ για την προσπάθεια των σωματείων, τη στιγμή που η νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη ευαισθησία τα σωματεία της περιφέρειας και στο διοικητικό της συμβούλιο υπάρχουν άτομα που προέρχονται από την περιφέρεια και δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα μέσα από τους συλλόγους τους.

Η ανακοίνωση του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας που προηγήθηκε:

Κύριοι της ΕΟΠΕ…

Την Τρίτη 4 Αυγούστου επιτέλους κάνατε την κλήρωση για τους 2 ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας τον Α΄και τον Β’.Στο πρόγραμμα του Α ομίλου υπάρχει και η ομάδα Α(ποια είναι αυτή η ομάδα). Θα μπορούσε να είναι ίσως η από τη βόρειο Ελλάδα λέω ίσως γιατί επιχειρήσατε ακόμη και αυτό να κάνετε μια ομάδα από την βόρειο Ελλάδα να παίζει βόλεϊ στην Κρήτη ή στη Ρόδο. Πέρασαν 8 ημέρες κύριοι της ΕΟΠΕ και ακόμη δεν έχετε αποφασίσει για την ομάδα Α’που συμμετέχει στην κλήρωση μάλλον δύσκολη απόφαση έτσι όπως τα έχετε καταφέρει. Σαφως και μάλλον δεν σας νοιάζει και πολύ η καθόλου μάλλον γιατί το χέρι στην τσέπη δεν το βάζετε εσείς αλλά κάποιοι παράγοντες που αγαπούν πραγματικά το βόλεϊ. Εσείς έχετε καταφέρει να βρίσκεστε πάντα στο παρασκήνιο αφήνοντας τους παράγοντες και τους αθλητές να βρίσκονται στο προσκήνιο γιατί έτσι σας βολεύει. Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις για το καλό του αθλήματος αλλά παίρνετε εύκολα αποφάσεις για να ικανοποιήσετε κάποιους λίγους που πρέπει να είναι πάντα εκεί που πρέπει. Ο σύλλογος της Σκύδρας Φιλοπρόοδος Επιμορφωτικός Σύλλογος Αριστοτέλης με ιστορία από το 1968 περιμένει από εσάς που διοικείτε να παίρνετε σωστές αποφάσεις για το καλό του βόλεϊ. Όσον αφορά την ΕΣΠΕΜ (την ένωση που ανήκει το σωματείο μας καλό θα ήταν σε τέτοιες αποφάσεις που πάνε πίσω το άθλημα να παίρνει θέση γιατί σκοπός όλων μας είναι το καλό του βόλεϊ.

Από αυτούς που αγαπούν το βόλεϊ.

Το Δ.Σ του συλλόγου,

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...