ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Απέκτησε και Καραφαντή ο Εθνικός

Απέκτησε και Καραφαντή ο Εθνικός

Την 4η μεταγραφή του στην γυναικεία ομάδα πραγματοποίησε ο Εθνικός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 15χρονης ακραίας από την ΑΕ Ρέντη Έφη Καραφαντή.

Η δημιουργία της γυναικείας ομάδας του Εθνικού συνεχίζεται καθώς οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά πρόσθεσαν μια ακόμη νεαρή και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια στο ρόστερ τους.

Η Έφη Καραφαντή συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» έχοντας ουσιαστικά μεγαλώσει στην οικογένεια του Εθνικού αφού είναι κόρη του πρώην προέδρου του τμήματος μπάσκετ και νυν Αντιπροέδρου του ποδοσφαίρου Δημήτρη Καραφαντή.

Η ίδια μιλώντας για την συμμετοχή της στη νέα ομάδα του Εθνικού τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στο σύλλογο της καρδιάς μου. Το κλίμα που συνάντησα είναι υπέροχο. Με τη Μαριάνθη, την Ουρανία, την Κωνσταντίνα, έχουμε δεθεί ήδη πολύ στενά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περιμένουμε την πέμπτη μεταγραφή μας και μαζί με τα κορίτσια που υπάρχουν ήδη στο σύλλογο και την καθοδήγηση από τον προπονητή μας, θα γίνουμε πολύ καλύτερες και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στον Εθνικό».

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Η πολλά υποσχόμενη ακραία του ΑΕ ΡΕΝΤΗ, Έφη Καραφαντή, γεννημένη το 2002, με ύψος 1,76μ., από σήμερα ανήκει στον Εθνικό Πειραιά.

Το άκουσμα της υπό δημιουργία γυναικείας ομάδας του Εθνικού (που ο στόχος των ανθρώπων του είναι να στελεχωθεί μέσα από τις ακαδημίες του), δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την Έφη, που έχει τον Εθνικό στο πετσί της από πολύ μικρή μεγαλώνοντας σε οικογένεια Εθνικών, καθώς είναι κόρη του πρώην Προέδρου του μπάσκετ Εθνικού και νυν Αντιπροέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Καραφαντή.

Ο Εθνικός ευχαριστεί δημόσια την διοίκηση και την ομάδα του ΑΕ ΡΕΝΤΗ που σεβάστηκε την επιθυμία της Έφης να συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογό μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην ομάδα τους.