ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Απέκτησε την Λάβδα ο Εθνικός

Απέκτησε την Λάβδα ο Εθνικός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο γυναικείο τμήμα του Εθνικού συνεχίζεται κανονικά καθώς οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ιωάννας Λάβδα.

Μια ακόμη αθλήτρια ένταξε στο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα του Εθνικού καθώς ανακοινώθηκε η Ιωάννα Λάβδα που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Φοίνικα Καλλιπόλεως.

Η νεαρή αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις υπογράμμισε «Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στον Εθνικό και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τις συμπαίκτριές μου, μαθαίνοντας πάνω απ’ όλα σωστό βόλεϊ, να ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα».

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Την ταλαντούχα, Ιωάννα Λάβδα, γεννημένη το 2003, με ύψος 1,70μ., από τον Φοίνικα Καλλιπόλεως ενέταξε στο δυναμικό του ο Εθνικός Πειραιά. Με το βλέμμα στη μελλοντική γυναικεία του ομάδα, ο Εθνικός συνεχίζει να πλαισιώνεται από αθλήτριες με προοπτική και κατόπιν των υποδείξεων του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Μπογιατζόγλου, που παραμένει πιστός στο πλάνο του για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς, για να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν θέσει οι διοικούντες του συλλόγου.