Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από την MVP της 21ης αγ. Μ. Αργυρίου με αγάπη στο «Ζωλό»

Από την MVP της 21ης αγ. Μ. Αργυρίου με αγάπη στο «Ζωλό»

Η  MVP της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών Ειρήνη Αργυρίου αφιέρωσε τον παρθενικό ατομικό της τίτλο στον προπονητή του Αίαντα Ευόσμου.

Η νεαρή ακραία με 13 πόντους οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ επί του Μαρκόπουλου. Είναι η πρώτη φορά που η Αργυρίου αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια.

Το καλύτερο παιχνίδι της με τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου κρατούσε για το φινάλε της σεζόν η Ειρήνη Αργυρίου. Η 17χρονη ακραία με 13 πόντους οδήγησε την ομάδα της στη νίκη επί του Μαρκόπουλου για την 21η αγωνιστική, εμφάνιση που της έδωσε το βραβείο της MVP.
«Είναι μεγάλη η χαρά. Η αναγνώριση αυτή είναι πραγματικά η επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Σίγουρα μεγάλο μερίδιο έχουν οι συμπαίκτριές μου και ο προπονητής μου, στους οποίους αφιερώνω το βραβείο» ήταν το πρώτο σχόλιο στο volleyball.gr της Ειρήνης Αργυρίου , η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για το πρώτο της ατομικό βραβείο.
«Ήταν μία έντονη χρονιά, η οποία με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Α1 και ο προπονητής και οι συμπαίκτριές μου με βοήθησαν πάρα πολύ στα νέα δεδομένα. Είμαι πολύ χαρούμενη όπως εξελίχθηκε η σεζόν και εύχομαι του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα» σχολίασε η 17χρονη ακραία και πρωταθλήτρια Κ17 στο beach volley και συνέχισε για την συνεργασία της με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη σε σάλα και άμμο.
«Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να του μιλάω και άλλες που τον αγαπώ πολύ. Αυτός ευθύνεται για την βελτίωσή μου. Αν δεν ήταν ο κόουτς Ζωλασταθιάδης δεν θα είχα καταφέρει τίποτα μέχρι σήμερα σε βόλεϊ και beach volley».
Η Ειρήνη Αργυρίου όπως και πολλές άλλες αθλήτριες της ηλικίας της, συνδυάζει πρωταθλητισμό και σχολείο, με τον ελεύθερο χρόνο να είναι ελάχιστος. «Είναι δύσκολο και ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Ωστόσο, με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείς να τα συνδυάσεις όλα».