A2

Αποχώρηση Κυλίτση από Ελπίδα

Αποχώρηση  Κυλίτση από Ελπίδα

Την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κυλίτση έπειτα από 15 χρόνια ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων και με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Οι τίτλοι τέλους μιας 15ετούς συνεργασίας έπεσαν στη Θεσσαλονίκη με τους δρόμους της Ελπίδας Αμπελοκήπων και Γιάννη Κυλίτση να χωρίζουν…

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης  ανακοίνωσε την αποχώρηση του έλληνα τεχνικού έπειτα από 15 χρόνια με τον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Σταυρίδη να προτείνει στον Γιάννη Κυλίτση να παραμείνει στην ομάδα προσφέροντας από άλλη θέση.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων

«Ο Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιάννη Κυλίτση από την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, έπειτα από συνολικά 15 χρόνια παρουσίας σε αυτήν και αφού συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος.

Η διοίκηση του Συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Απόστολος Σταυρίδης, ευχαριστώντας τον κ. Κυλίτση για την μεγάλη προσφορά του, του πρότειναν να παραμείνει στο τμήμα βόλεϊ και να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του από άλλη θέση».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...