Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποδεσμεύσεων συνέχεια στον Πορφύρα

Αποδεσμεύσεων συνέχεια στον Πορφύρα

Μετά τις Γκενγκερμπάχερ, Γιοβάνη και Φωτεινού ο κύκλος των αποχωρήσεων στον Πορφύρα συνεχίζεται καθώς Μεταξά και Σαμπάτη αποτελούν παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά που αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώνει μια ακόμη αποδέσμευση. 

Οι αποδεσμεύσεις στον Πορφύρα συνεχίζονται με την διοίκηση των “ροσσονέρι” να αποχαιρετα την Πέμπτη τις Μεταξά και Σαμπάτη και παράλληλα να ενημερώνει πως αυτές θα ολοκληρωθούν μια μια ακόμη αθλήτρια που δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Πειραιά. 

Η Ναταλιά Μεταξά στις δηλώσεις της υπογράμμισε “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου την περασμένη σεζόν. Ηταν μία δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλές όμορφες στιγμές, μία εκ των οποίων ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ήμουν μέρος της. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν”.

Απο την πλευρά της η Ιφιγένεια Σαμπάτη τόνισε “Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την όμορφη συνεργασία που είχαμε τα δυο αυτά χρόνια. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα και εις το επανιδείν!”.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα 

Μόνο ευχαριστίες έχουμε για την Ναταλία Μεταξά και την Ιφιγένεια Σαμπάτη για την προσφορά τους στον Πορφύρα και ευχόμαστε να έχουν ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στις επόμενες ομάδες τους.

Η Νάτα ήταν μαζί μας στη φετινή σεζόν και η Ιφι για μία διετία, διάστημα στο οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1 μα και στα Κύπελλα Ευρώπης.

Να είναι πάντα καλά και είθε να συναντηθούμε ξανά.

Ο κύκλος των αποχωρήσεων ( Φωτεινού, Γιοβάνη, Μεταξά, Σαμπάτη, Γκενγκενμπάχερ ) θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με ακόμα μία μη ανανέωση συνεργασίας και στη συνέχεια, εφόσον έχουμε πρώτα τιμήσει εκείνες που φεύγουν, καθώς, ΟΛΕΣ πρόσφεραν στον Πορφύρα, θα αρχίσουμε την αναφορά σε εκείνες που μένουν και θα στηρίξουν την ΟΜΑΔΑ στη σεζόν 2020-2021.

Ολα με την σειρά τους, πάντα υπό το πρίσμα του ρεαλισμού, του νοικοκυριού, της φροντίδας αξιοποίησης της Ακαδημίας μας και προώθησης νέων παιδιών που θα έλθουν κοντά μας, της τήρησης των συμφωνιών και της επιβίωσης στην πάλη με το άγνωστο που έρχεται.