Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απόδραση με… Dalton

Απόδραση με… Dalton

Οι μεταγραφές στον Πανναξιακό συνεχίζονται καθώς η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης αμερικανίδας διαγώνιας Shelby Dalton…

Έτοιμος να αποδράσει για την 4άδα της Α1 είναι πλέον ο Πανναξιακός καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό  του την Αμερικανίδα διαγώνιο Shelby Dalton.

H ανακοίνωση του Πανναξιακού

O Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Shelby Dalton στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αμερικανίδα  διαγώνια Shelby Dalton, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η 25χρονη αθλήτρια ύψους 186εκ, γεννημένη στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών στις 15-10-1992, θα συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε την Shelby Dalton στην ομάδα μας και το νησί μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...