ΔΙΕΘΝΗ

Αποφασισμένος να νικήσει κρύο και σκοτάδι

Αποφασισμένος να νικήσει κρύο και σκοτάδι

Και “με τη βούλα” παίκτης της φινλανδικής Λέκα Βόλεϊ, όπως πρώτο δημοσίευσε το Volleyplanet, είναι πλέον ο 21χρονος διεθνής πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής, που παρά το ψύχος και τη νυχτιά της σκανδιναβικής χώρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στο Κουόπιο της Φινλανδίας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή ” παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κασαμπαλής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχει αποκτήσει πείρα μέσα από τους αγώνες του στο Challenge Cup, πέρασε από την Εθνίκη Εφήβων, ενώ σύντομα θα στελεχώσει και την Εθνική Ανδρών.

Από την πλευρά του ο πρώην πασαδόρος του Ηρακλή Χαλκίδας, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα της νέας του ομάδας και με το Νο 10 στην πλάτη δήλωσε “πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στη Λέκα Βόλεϊ” και συμπλήρωσε: “Έχω ακούσει τα καλύτερα για τη νέα μου ομάδα και τους στόχους της στην Φινλανδία. Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου στο εξωτερικό και να γνωρίσω νέους τρόπους ζωής και ανθρώπους και η Φινλανδία προσφέρεται για αυτό.

Ίσως μου πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσω το κρύο και το σκοτάδι, αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση…” υποστήριξε ο “ταλαντούχος νεαρός πασαδόρος, που προσθέτει το όνομά του στη μακρά λίστα των αθλητών από τον Έβρο που αγωνίστηκαν εκτός συνόρων.

Στο ντεμπούτο του με τις “Ρουκέτες” (Hurrikaania) του φινλανδικού βόλεϊ σις 8 Ιανουαρίου, ο Κασαμπαλής θα αντικαταστήσει τον τραυματία πασαδόρο Λάνκινεν, λύνοντας τα χέρια του τεχνικού, Τάπιο Νίσι, που ενόψει των προσεχών αγώνων και των πλέι οφ χρειαζόταν επειγόντως έναν καλό πασαδόρο με εμπειρία και εύρος στο παιχνίδι του, όπως ο Έλληνας διεθνής.