BEACH VOLLEY

Απονομές και βραβεύσεις του 1ου τουρνουά Μάστερ στην πανέμορφη Ίο

Απονομές και βραβεύσεις του 1ου τουρνουά Μάστερ στην πανέμορφη Ίο

Στην ιστορία πέρασε το πρώτο τουρνουά Masters στην Ίο όπου συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες της χώρας, δίνοντας μάχες με τον αέρα και προσφέροντας θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην παραλία του Μυλοπότα αλλά και σε όσους παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Η αυλαία του παρθενικού Ios Masters έπεσε με τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες και με τις ειδικές βραβεύσεις στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ.

Στους «χρυσούς» Χρήστο Τσιγαρίδα και Παναγιώτη Σεμιτέκολο την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων για την πρώτη θέση έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και της Αναπληρωτής Πρόεδρος της επιτροπής Beach Volley κ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τα αργυρά μετάλλια στον Αντιόλ Κόλα και τον Βαγγέλη Σιδέρη απένειμε  η Αντιδήμαρχος Δήμου Ιητών Ουρανία Βαλμά.

Τα χρυσά μετάλλια και το έπαθλο της πρώτης θέσης στις Διονυσία Μάτιου και Ιωάννα Περδικάκη έδωσε η κυρία Βασιλική Πετρίδου χορηγός και ψυχή της διοργάνωσης

Για την δεύτερη θέση, τα αργυρά μετάλλια στη Δήμητρα Μαναβή και τη Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσε ο διοικητής ΑΤ της Ίου, Απόστολος Δημαράς.

Τιμητική πλακέτα στην Βασιλική Πετρίδου και την εταιρεία LUXURIOS για την άριστη συνδιοργάνωση του IOS MASTERS απένειμε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και της Αναπληρωτής Πρόεδρος της επιτροπής Beach Volley κ. Νεκτάριος Χαλβατζής.
Τιμητική πλακέτα στο κέντρο υγείας της Ίου απένειμε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και της Αναπληρωτής Πρόεδρος της επιτροπής Beach Volley κ. Νεκτάριος Χαλβατζής και την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του κέντρου υγείας Ίου ο γιατρός των αγώνων Δημήτρης Τζήμος.