A2

Με απουσίες ξεκίνησε ο Μακεδονικός

Με απουσίες ξεκίνησε ο Μακεδονικός

Με δυο σημαντικές απουσίες αυτές του Αντώνη Κοντογιάννη και του Κώστα Αλμαλή αλλά και με νέα πρόσωπα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Μακεδονικού  Νεάπολης με πολύ κέφι και διάθεση από όλους τους παίκτες.

Makedonikos askiseis-09876

Μάλιστα μετά το καθιερωμένο «σδο» ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Οικονομίδης καλωσόρισε πρώτος τους άνδρες και μίλησε για τα πλάνα και τους στόχους της νέας περιόδου που είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στην Α2.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο έφορος κ. Γιάννης Ευσεβίου που καλωσόρισε τους παίχτες και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, και χωρίς τραυματισμούς .

Makedonikos gynaikes askiseis-98765

Γυναίκες

Επίσης ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Μακεδονικού ενόψει της νέας δύσκολης αγωνιστικής περιόδου στην ΕΠΕΣΘ.

Τα κορίτσια του συλλόγου, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή  κ. Γιώργου Οικονομίδη, ολοκλήρωσαν την πρώτη ημέρα, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Παρόντες ήταν μέλη της διοίκησης που ευχήθηκαν στις αθλήτριες να έχουν μια καλή αγωνιστική περίοδο, χωρίς τραυματισμούς.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...