BEACH VOLLEY

Άρχισαν οι… μάχες στην Καρδία

Άρχισαν οι… μάχες στην Καρδία

Μία εβδομάδα μετά την διεξαγωγή του World League βόλεϊ ανδρών η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το Avant Garde Sports Club στην Καρδία, υποδέχεται το πρώτο τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley 2015, που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.

Στην σκιά του τραυματισμού των Στράτου Καββαδά και Αλέξανδρου Αλεξιάδη, που δίνουν την δική τους «μάχη» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου», ομάδες ανδρών και γυναικών από όλη την Ελλάδα θα διεκδικήσουν μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Την Παρασκευή το πρωί «έκλεισε» η startlist, ενώ στη διάρκεια του technical meeting μετά τα διαδικαστικά, ο υπεύθυνος διαιτησίας, κ. Βασίλης Ράπτης ενημέρωσε τους αθλητές για τις αλλαγές στους κανονισμούς, και στη συνέχεια ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων, που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι στο χωριό της Ειρήνης.

Στους άνδρες συμμετέχουν 15 ομάδες στα προκριματικά, από τις οποίες 7 προκρίνονται στο κυρίως ταμπλό, ενώ στις γυναίκες αγωνίζονται 10 ομάδες από τις οποίες περνούν οι 6.