ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αρχίζει τις επιλογές ο Πανούσος

Αρχίζει τις επιλογές ο Πανούσος

Σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος η ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ, Μ. Λάνδρου αναφέρει πως  στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. ξεκινά η λειτουργία επιλογής Παμπαίδων-Παγκορασίδων υπό την καθοδήγηση του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή, Θανάση Πανούσου.

H σχετική ανακοίνωση

Ενόψει της πρώτης επαφής με τους συλλόγους και τους νέους αθλητές καλεί την πρώτη συγκεντρωτική για κορίτσια γεννημένα το 2002 ,2003,2004 και αγόρια 2001 2002 2003 Τετάρτη 6/5/15 και ώρα 17:00 στο κλειστό Καρλοβασίου για τους συλλόγους ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ , ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ και την Τρίτη 12/05/15 και ωρα 17:00 στο κλειστό Βαθέος τους συλλόγους ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΣΑΜΟΥ,ΑΣ ΛΑΙΛΑΨ, ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ.

Επίσης μετά από επικοινωνία με τα σωματεία της Ικαρίας θα δώσει κι εκεί το παρώνσε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Κάθε σωματείο καλείται να στείλει στην καταμέτρηση αυτή αθλητές, κατά την κρίση των προπονητών του συλλόγου (4 παιδιά το μέγιστο), που έχουν την προοπτική συμμετοχής στο κλιμάκιο αυτό.

Η συγκεντρωτική γίνεται στη προσπάθεια της ΕΟΠΕ για την ανάπτυξη του αθλήματος και στη δημιουργία φυτωρίου που θα τροφοδοτεί την Εθνική ομάδα.