ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αρσενιάδης: «Τώρα το World League»

Αρσενιάδης: «Τώρα το World League»

Μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών ενώ ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στάθηκε στις απουσίες και τη μικρή προετοιμασία.

Αναλυτικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε, όπως σε όλα τα ματς. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά για το καλύτερο, αν και ήταν κουρασμένα και απογοητευμένα. Τελειώσαμε με νίκη το τουρνουά και παίξαμε με σοβαρότητα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, που είναι το Παγκόσμιο Λιγκ».

Κουμεντάκης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την 3η θέση»

Ο διεθνής ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης ανέφερε: «Το ματς ήταν τυπική διαδικασία. Παίξαμε όσο έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαστε φυσικά ευχαριστημένοι από την τρίτη θέση. Η ζωή συνεχίζεται με το Παγκόσμιο Λιγκ. Η πρόκριση χάθηκε και στο ματς με την Ολλανδία, που ήταν καλή ομάδα, αλλά εμείς μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Μέτρησαν όμως οι απουσίες, η μικρή προετοιμασία, τα λίγα φιλικά. Όλα μπαίνουν στην εξίσωση, σε ένα τουρνουά πέντε ημερών. Αν ήταν μαζί μας οι Πετρέας, Τζουμάκας, Φιλίποφ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η Εθνική πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Να έχει χαρακτήρα, στυλ παιχνιδιού και ο καθένας να ξέρει το ρόλο του. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να διεκδικήσει κάτι μεγάλο, μια πρόκριση σε παγκόσμια διοργάνωση».