ΔΙΕΘΝΗ

Αθανασόπουλος 3ετίας και… ξερό ψωμί στη Βάσας ως το 2026!

Αθανασόπουλος 3ετίας και… ξερό ψωμί στη Βάσας ως το 2026!

Μία ακόμη αναγνώριση της σπουδαίας δουλειάς του πολυνίκη Έλληνα τεχνικού στη Βάσας! Η διοίκηση της τρεμπλούχου Ουγγαρίας προχώρησε στην ανανέωση του συμβόλαίου του Έλληνα προπονητή Γιάννη Αθανασόπουλου μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 44χρονος Χολαργιώτης προπονητής, που σε ενάμιση χρόνο από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας  πέτυχε το τρεμπλ γι την ομάδα της Βουδαπέστης καθώς εκτός από πρωτάθλημα και Κύπελλο Ουγγαρίας πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης (MEVZA Cup), φέτος φιγουράρει με την ομάδα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί ξανά όλους τους εγχώριου τίτλους.

«Είμαι χαρούμενος και θεωρώ τιμή που η διοίκηση με εμπιστεύεται και που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε για ακόμη τρία χρόνια. Πιστεύω ότι η ομάδα και ο σύλλογος έχουν σημειώσει πρόοδο από τότε που ήρθα το περασμένο καλοκαίρι και συμφώνησα με την μακροπρόθεσμη απόφαση της δοίκησης. Μπορώ να πω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα του βόλεϊ, υπάρχει κοινή θέληση να μπορέσουμε να πάμε ακόμα παραπέρα όχι μόνο σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αλλά και σε διοργανώσεις», είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Αθανασόπουλος.