BEACH VOLLEY

Athens Golden Cup: Αυλαία με Celebrity Match και τελικούς στο Σύνταγμα

Athens Golden Cup: Αυλαία με Celebrity Match και τελικούς στο Σύνταγμα

Αυλαία για το Athens Golden Cup που έχει στηθεί την Κυριακή το απόγευμα με τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού ματς με celebrities και φυσικά τους τελικούς ανδρών και γυναικών στην εγκατάσταση που έχει στηθεί στην πλατεία του Συντάγματος και έχει φέρει αυτές τις μέρες τους ρυθμούς και το καλοκαίρι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Μαναβή/Καλαμαρίδου εναντίον Αντωνακάκη/Περδικάκη στον τελικό  

Στον τελικό του Athens Golden Cup προκρίθηκε η Δήμητρα Μαναβή και η Μυρτώ Καλαμαρίδου, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη.

Με τις κερκίδες στην εγκατάσταση στην πλατεία Συντάγματος να έχουν γεμίσει, η Μαναβή με την Καλαμαρίδου επικράτησαν μετά από 42 λεπτά της νούμερο ένα ομάδας του ταμπλό, Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη με 2-0 (21-17, 21-19) σετ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν εντυπωσιακός, με τις Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη να αφήνουν εκτός τελικού τις Ιφιγένεια Σαμπάτη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου με 2-1 (21-12, 19-21, 15-10) σετ. Να τονιστεί ότι και οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι την τετράδα ξεκινώντας την πορεία τους από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο τελικός των γυναικών θα μεταδοθεί από την ERTSPORTS στις 19.00.

Στους άντρες επανάληψη του τελικού που έγινε πριν μία εβδομάδα στη Σύρο

Τα δύο δίδυμα των Εθνικών μας ομάδων, Ιάσονας Κανέλλος/Άγγελος Μανδηλάρης και Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου επικράτησαν στους ημιτελικούς και θα διεκδικήσουν το βράδυ της Κυριακής σε απευθείας μετάδοση από την ERTSPORTS το χρυσό μετάλλιο στο Athens Golden Cup.

Στην κατάμεστη εγκατάσταση στην καρδιά της Αθήνας, Κανέλλος και Μανδηλάρης στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε στις λεπτομέρειες με 2-0 (23-21, 22-20) σετ του Ραφαήλ Μπανιώτη και του Γιώργου Τερζόγλου.

Στον δεύτερο ημιτελικό, οι Τζιουμάκας/Χατζηνικολάου επιβλήθηκαν μετά από 34 λεπτά του Σταύρου Ντάλλα και του Αντιόλ Κόλα με 2-0 (24-22, 21-15) σετ.

Ο τελικός των ανδρών του Athens Golden Cup θα διεξαχθεί μετά από αυτόν των γυναικών που ξεκινάει στις 19.00 σε απευθείας μετάδοση από την ERTSPORTS και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι απονομές με τις βραβεύσεις.