ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Άθλος έτοιμος για… επιτυχίες

Άθλος έτοιμος για… επιτυχίες

Τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό πραγματοποιεί εδώ και λίγα 24ωρα ο νεοσυσταθείς Αθλητικός Σύλλογος  Άθλος. Από την μακρινή Ορεστιάδα του Έβρου και με απόλυτη αγάπη και μεράκι ο Άθλος ξεκινά την πορεία του σε βόλεϊ και ποδόσφαιρο και φιλοδοξεί να γράψει τους δικούς του μοναδικούς άθλους επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το όνομά του.

Με ιδρυτικά μέλη πρώην παράγοντες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και σήμα του την φλόγα, ο Άθλος ξεκινά το μαγικό του ταξίδι στον αθλητισμό. Ένα ταξίδι που στόχο έχει να ανάψει ακόμη περισσότερο την φλόγα του αθλητισμού στην Ορεστιάδα και να γράψει την δική του ιστορία.

Το μεράκι και η αγάπη τους για τον αθλητισμό αποτέλεσε το όραμα και την σπίθα που άναψε την φλόγα για τους παράγοντες του Άθλου που ξεκινάνε με αισιοδοξία το νέο τους εγχείρημα.

Στον Άθλο λειτουργούν ήδη τμήματα βόλεϊ (ανδρών-γυναικών-ακαδημιών) και ποδοσφαίρου (ανδρών-παίδων), ωστόσο οι βλέψεις όλων είναι γρήγορα να ξεκινήσουν αγωνιστικά τμήματα και σε άλλα αθλήματα όπως τον στίβο και την κολύμβηση.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα, αλλά και να ενισχύσουν το σύλλογο μπορούν να επικοινωνούν με τον Γιάννη Καρρά στο τηλέφωνο 6944358505 (βολεϊ) και με τον Παναγιώτη Δέλγα στο τηλέφωνο 6937433464 (ποδόσφαιρο).